- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- Mobil flották
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Döglött Róka
veterán
-
GreatL
őstag
válasz Döglött Róka #5 üzenetére
Igen, én is azért említettem a 9-et és a 11-et, mert pont a 10 eléggé béna lett.
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB KIT | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
homerhamm
addikt
Életem egyetlen MK játéka az 10 volt, ha jelenleg is MK-zni támadna kedvem inkább nyomnám a 10-et mint megvenném az 1-et. Számomra mindegyik MK "ugyanolyan". Meg is jött a kedvem MK-zni, fel is rakom a 10-et.
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
GreatL
őstag
Nem érdekel ez a rész. A MK9 és a MK11 mindent visz. Nem tudják már fokozni.
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB KIT | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
Eversmann
aktív tag
A vége alapján, én Havik-ot MK2-re tippeltem volna. Új főgonosz, új rész.
Érdekes ez a kiegészítő elgondolás.Life is better with a Titan
-
Döglött Róka
veterán
Az MK1 mechanikailag talan a legrosszabbul sikerult resz. Ott is hagyta az atlagnep es mar a pro tornak se vonzanak annyi nezot.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NinkBox Raspberry Pi 4 Model B 4GB RAM + 64GB SD starter kit (ház, táp, hűtés, SD kártyaolvasó...)
- 3db Norstone Jura hdmi. Újszerű állapotban eredeti fém dobozában várja új gazdáját,az Oktogonnál.
- ESR GEO Wallet mágneses kártyatartó / Lokátor kompatibilis
- McAfee Total Protection - 6 eszköz 1 év
- Eladó Samsung S23 Ultra 256Gb fehér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest