- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Mobil flották
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Haas végletes személyiség, ítéletei kegyetlenek, szélsőségesek és véglegesek.

Szerintem sem fos az Obli vagy a Skyrim, sőt vannak játékelemek, amelyben felülmúlják a Morro-t. Pl. A harcrendszer, vagy az AI. a radiant AI minden hibályával együtt hiányzik, nincs az NPC-knek életritmusa, a boltosok éjjel-nappal a helyükön állnak stb. A legtöbb szempontból viszont visszalépést jelentenek, de ez nyilvánvalóan azért van, mert a Bethesda olyan játékot kíván gyártani, amiből a lehető legtöbb fogy el. "Ha ezt veszitek, ezt kapjátok vazze..." Tudnának ők most is Daggerfallhoz, Morrowindhez hasonló játékot gyártani, ha erre lenne igény.
A Morro nem tudom milyen összetevők miatt, de valahogy mélyebb a követő játékoknál. Kidolgozottabb a sztori, nehezebb a játék, nagyobb a terület (elvileg kisebb, de nagyobb a felbontása), bonyolultabb a mágiarendszer, több a skill, több a páncél / fegyver, nehezebb a karakterfejlesztés, sokkal eltérőbbek a tájak és az építészet stílusai, több a guild stb stb. Az Obliban vagy a Skyrimban sosem volt olyan elveszettség érzésem, mint itt. Amikor a mágus csaj kiadta az egyik első küldetést Balmorában, és belevetettem magam a Molag Amur régióba, kb 10 perc után eltévedtem. Félelmetes táj, a célpontot nem találom, lépten-nyomon halálos ellenségek... ..."csak innen jussak ki egyszer" érzés. Ilyen a későbbi játékokban nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- SSD kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Gyúrósok ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Filmvilág
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest