- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
BOBAKILL
őstag
válasz
Silterax #865 üzenetére
Egy tempered Bazel azért tud sebezni rendesen. Engem a két tempered Bazel megfingatott rendesen, épphogy meglett két halállal. Sajnos én is azt vettem észre h magasabb szinten már kevés a jó játékos, nehezebb jó meccset kifogni. Múltkor bementem Diablosra és mire odaértem az egyik vadász már meghalt, mondom jól kezdődik...elkezdik mielőtt mindenki odaérne és hát meg is van az eredménye.
Szerintem pá hónap múlva jobb lesz a helyzet. Aki beletanul azzal jó lesz játszani, aki nem az meg lemorzsolódik úgyis. Majd ha jön a G rank, az lesz csak szuper.
Felőlem lehetnének erősebb szörnyek, csak a Kirin ne legyen erősebb.Az erős így is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videó stream letöltése
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ford topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest