Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• maxiking9

újonc

Sziasztok!

Szeretnék segítséget kérni tőletek, de főleg azoktól, akik Alsónémedin laknak.

Itt az Arany János utcában most hívtak fel a UPC-től, de egyáltalán nem tetszik az amit kínáltak.
    18000Ft körül fizetek már több éve (TV + Internet + Telefon). Az első ajánlatuk ugyanennyiért egy fullos csomag HBOval, de mondtam nekik, hogy ne nevettessenek már, én olyan 6000Ft környékére gondoltam. Akkor a nő azt mondta olyan csomag nincs, de 72 órán belül visszahívnak. Hát nem hívtak csak ma. Ma már 10000 Ft-ért kínáltak Gold csomagot 2 Box-al, de szerintem ez még mindig nem az igazi ügyfélmegtartó ajánlat. Most azt fontolgatom hogy bemegyek Dabasra hátha ott tudnak normális ajánlatot tenni.
    Szerintetek, van rá esély, hogy lesz jobb ajánlat? Itt a fórumon korábban úgy emlékszem 6000 ft körül voltak az árak.
    Egyébként még az is röhejes, hogy azok az ajánlatok amiket még novemberben itt a 29-es körzetben mindenkinek kipostáztak, már nem élnek. Azaz egy pillanatig sem volt meg a lehetőségünk arra hogy olyan konstrukciót kössünk.

Új hozzászólás Aktív témák