- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
User_Smike #12006 üzenetére
Nekem a főúton magasabb a pingem.... 4 ms....
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
User_Smike #12006 üzenetére
Csak Örkénybe tud segíteni?
-
BBéci
legenda
válasz
User_Smike #11905 üzenetére
Csodálkoznék, ha bármilyen módon kényszeríteni tudnád őket. Ezt nem gondolhatod komolyan. Hasonlóan jártam a Digivel, tőlem 350 méterre megálltak.
-
imibogyo
veterán
válasz
User_Smike #11905 üzenetére
Üdv! Nekem ma kötöttek Örkényen a T-sek, már arról írok...
- 1000/200-as net
- fullos TV
- fullos telefon -
imibogyo
veterán
válasz
User_Smike #11801 üzenetére
Ohh, köszi az infót. Ez jó hír. Én eredetileg augusztust lőttem be magamnak realitásnak (vagy inkább, mint legrosszabb eshetőséget), szóval olyan nagyot akkor nem tévedtem...
-
tibi14
tag
válasz
User_Smike #11772 üzenetére
-
degec
senior tag
válasz
Telekomos netet akarol akkor: felhívod a HFC network kft-t ők húzzák a kábelt, megmondod hogy nagyon szeretnéd tudni mikor lesz a teljes átadás Örkény szitiben.. vagy x %-os készültség, és onnatól kezdve 1 hét és lehet telekomozni.. így volt a környező falvakban is. Ha nagyon szépen kéred meg értelmesen meg fogják mondani, nyaforogjál hogy 4 éve várod a rendes netet nem olyan nagy titok ezt tudni stbstb..
-
imibogyo
veterán
válasz
Én is csak azt látom, hogy áll minden mindenhol... Amilyen gyorsan felszórták az oszlopokra a cuccokat, azt reméltem, hogy akár már júliusban jöhetnek kötni, de szerintem még az augusztus is kérdéses. Utoljára múlt héten a Pálóczi előtti parknál az Ady Endre utcában láttam őket, azóta senkivel nem találkoztam és nagy a csend...
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest