- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
Indian74 #12937 üzenetére
Hagyjuk az ADSL-t, ne hasonlíts almát körtéhez. Lassan, de biztosan mindenhová elér az UPC optikai hálózata.
Nálam névleg 18/1,5 a sebesség, ez mérve 10-ből 10-szer 17,5/1,8. Nem hipernet, de atomstabil. Viszont arányaiban mocsok drága.
Telekomos ingyen sem kellene a fos IPTV miatt. -
imibogyo
veterán
válasz
Indian74 #12891 üzenetére
Ha átmész a telekomhoz, akkor a mobil miatt mehet a Magenta 1 is. Ekkor valószínűleg olyan ajánlatot fogsz kapni, hogy namég... Én már többször leírtam, hogy én mit kapok 10.000 Ft alatt. Ez most még annyival változott, hogy ugyanezért az összegért most már 1000/200 helyett 1000/1000-es lett a netem, valamint most már mobilról is korlátlan ingyen hívás/SMS hálózaton belül (vezetékesről pedig havi 5000 perc bármely nem emelt díjas vezetékes és mobil irányába) a 200 MB-os mobilnetemet pedig megemelték 2 GB-ra. Erre fizettem az előző hónapban a mobillal együtt 13.4xx Ft-ot (96xx Ft + 38xx Ft). Szóval én nem bántam meg a váltást, még ha az IP-tévé miatt nem is olyan szép a Mancs Őrjárat képe heti pár órában...
-
AnonymusX
őstag
válasz
Indian74 #12832 üzenetére
Gondolom az ügyfelek átcsábítása a cél, így szerintem a UPC területen bevett Speciális 2-es ajánlatok biztos elérhetők lesznek (esetleg még jobbak).
A Telekom fórum téma összefoglalójában van egy táblázat a Speciális árakról. Ott meg tudod nézni, hogy körülbelül mire számíthatsz.
Valamint az esetedben a Magenta 1 miatt még valamivel kevesebb összegek is kijöhetnek, hisz Magenta 1-ben 30% a kedvezmény mértéke.
-
radio100jozs
őstag
válasz
Indian74 #12412 üzenetére
A fent belinkelt PDF-ben a 6. oldalon benne van, hogy Tápióságban a HFC fog optikát építeni, így nem kell aggódni, nem tart az 2022-ig.
"A vizsgálat által jelzett 14 település közül a UPC vállalása összesen 12 településre
terjed ki, két településre, Pilisre és Tápióságra nem. Ennek indokaként a UPC előadta, hogya) Tápióság településen más szolgáltató pályázati úton történő fejlesztése miatt
nem indokolt a fejlesztési vállalás;b) a hálózatfejlesztés Pilis városban csak olyan kiugróan jelentős, ésszerűtlen
pénzügyi teherrel lenne megvalósítható, amely hosszú távon jelentős gazdasági
veszteséget eredményezne számára;c) ezeken a településeken hálózatfejlesztési vállalás helyett magatartási, árazási
jellegű vállalást tett (a UPC vállalása 4.3. pontja szerint Pilis és Tápióság
településeken a lentebb részletezett árazási vállalásokat legalább 2022.
december 31-ig fenntartja)."Viszont ez azt is jelenti ebben az olvasatban, hogy Pilisen és Tépióságban 2022-ig marad az ADSL, de ott az UPC "soha" nem fog optikára váltani, kvázi lekapcsolja utána a hálózatot, és kivonul erről a két településről.
-
Shingen
addikt
válasz
Indian74 #12377 üzenetére
Upc honlapján ez van: 12 Mbit/s letöltési sebesség, garantált 4 Mbit/s
Nekünk éppen, hogy megvan a 4.
Seedtesten lemértem és csak 5.1 Mbit/s jön tartósan.
Ez a 12 még a fele sem.
Mit csinálhatok, tehetek panaszt az upc-nél ér az vmit.
mert azért ez tiszta vicc 12 fizetünk és csak 5 jön.
Arról ne is beszéljünk 29 körztbe jól átcseszi a upc az embereket ezzel a hulladék ADSL-el. -
radio100jozs
őstag
válasz
Indian74 #11667 üzenetére
Tápiószecsőn van Digi, Tápióbicskén Telekom, Tápióság jogos csak, ott még nincs, azaz miközben még fél tucat településen az sincs, csak UPC ADSL a körzetben, így szerintem nem kéne a fejet a falnak vágni, hanem szolgáltatót kéne váltani. Amúgy elmagyarázhatnád, hogy egy Gyál település kérdés válaszból, te miként következtettél Tápió menti településekre?
-
BBéci
legenda
válasz
Indian74 #11237 üzenetére
Te nézted be.
Az a bizonyos levél akkor fog megérkezni, amikor már rendelkezésre áll az optikai szolgáltatás. Felkérnek, rendeld meg az újat x határidőig, amennyiben nem teszed, a szerződés adott időpontban felbomlik.
Igazából ez nem lehet senki számára gond, mert egy jobb szolgáltatásra örömmel vált az ember. Persze az sem mindegy, mennyiért. -
degec
senior tag
válasz
Indian74 #11176 üzenetére
+1, ami nekem még nonszenszebb hogy a köcsög démász még mindig betart T-nek hogy az optikát húzhassa mondjuk örkény szitiben.. de ezt hogy és minek? kit kell megb*ni hogy végre engedjék?.. Vitya meg T bácsi aláírta hogy 2018 ig mindenhol kell lesz legyen 30 as cuccos.. ehhez képest fikadémász betart még mindig..
vityának írok fészre szóljon már rájuk ne féltsék már annyira azt a hipermodern áramvezetékeit örkény környékén..
mer annyira modern hogy japánból is ide járnak nézni a fa rohadt póznákat lógó tartókat..
kibolyhosodott kábelszakaszokat.bocs kicsit demagóg volt, de sok ismerősöm cégek is vannak ott még mindig 8m adsl-el küzdenek meg rosszabbal..kicsit együttérzek velük.
-
BBéci
legenda
válasz
Indian74 #11160 üzenetére
Helyi, egyedi hiba lehet, hívj szerelőt! Nálam a tévéadás minősége és stabilitása megközelíti a tökéletest.
Valami nem stimmel, mert a mediacard semmivel nem kerül többe, mint a box. Onnan tudom, hogy 3 éve váltottam és a UPC honlap is ezt igazolja.
A netem 18/1, teljes sebességgel folyamatosan tudja ezt.
4-felé osztva már nem biztos, hogy elég a 12 megás.
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest