Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Varázslatos kínai B-brand telefonok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Aktív témák
-
turbo78
csendes tag
Termeszetesen nem tudtuk, hogy ideiglenesek a helyettesitesek, mivel a monitor hiba nelkul mukodott a nem eredeti cserekomponensekkel is. Csak kesobb jelentek meg gondok, amikor kiderult, hogy az altalunk berakott alkatreszek nem birjak a strapat es idonkent elfustolnek es ezeket idonkent ki kell cserelni. De ekkor mar reg nem voltak meg az eredeti alkatreszek....
Folvettem a kapcsolatot egy Viewsonic szervizzel es ugy tunik hajlamosak segitseget nyujtani, majd osszekotom a szervizest a mesteremmel aztan majd beszamolok az eredmenyekrol.... :)
Koszi mindenkinek aki megprobalt segiteni...
Turbo78 -
turbo78
csendes tag
Azt nem is irtam, hogy ingyen gondoltam, az nem akadaly, hogy fizetos, csak olyat se talaltam egyedul, ezert kerem a segitsegeteket....
turbo78 -
eddie303
őstag
Ismerek olyan embereket, akik ezzel foglalkoznak, de rajzokhoz csak pénzért férnek hozzá. Internetrõl is, sajnos. Kevés, aminek meg tudod kapni.
-
turbo78
csendes tag
Hali!
Miutan meg lett javitva a dogledezo monitorom (Viewsonic P225f VCDTS22074-1E) most ismet kezdett rakoncatlankodni. A problema csak az, hogy a hibas alkatreszek kicserelesekor az eredetiek el lettek dobva, amiket meg helyettuk raktunk csak ''helyettesitesek'' voltak, szoval most nem tudom az eredeti alkatreszek jelzeseit. Viszont alkalmam nyilt eredeti alkatreszek beszerzesere (persze ha tudnam pontosan mi kell).
Segitseg!!!!!
Ha valaki tud valami okosat hozzaszolni a gondomhoz, azt szivesen olvasom!
Elore is koszi a ram pazarolt idotoket!
Turbo78
Aktív témák
- SAMSUNG (LS49FG916EUXEN) WQHD 144HZ GAMER MONITOR AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS49CG934SUXEN) 49" 240HZ DUAL QHD OLED GAMER ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34DG850SU) 34 "WQHD 175HZ OLED GAMER MONITOR UJ MODELL!
- SAMSUNG (LS34C650TAUXEN) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34BG850SUXEN) QHD QD OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest