Hirdetés
- Messze nyolcezer fölött!
- iPhone topik
- Bejött a dupla megjelenítő a Lavanak
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Nemcsak könnyed oldalbaveréssel próbálkoztam már :)
Rápakoltam egy laptop monitor kimenetére ezért azon az oldalon nem lehet hiba a kábelt cseréltem monitor csatlakozót mozgattam és ahogy írtam már oldalba is veregettem.
Találtam egy korrektnek tűnő szervízt van jópár szervízpontjuk így nem kell messzire cipelni a cuccot 5-8 nap alatt javítanak sok nagy mon. márka garanciális szervize.
Van náluk egy olyan lehetőség hogy leadod a monitort a szervízponton és adsz egy limit árat pl. 8000Ft amit megér neked a javítás és ha ennél többe kerülne a szervíz akkor nem kell fizetned semmit visszahozzák a monitort.
Kipróbálom és jövő héten majd leírom mire jutottam velük. -
rdi
veterán
Akkor szvsz a monitor csatlakozójánál lehet az érintkezési hiba.
Esetleg nyomkodás, monitorrázás, könnyed oldalbaverés ?
:) -
mégis a monitorban van a hiba mert közben visszakékült :o
-
Közben elmentem kábelt szerezni és csere után megjavult a kép. :)
-
Dr.Momo
tag
-OFF Erről egy poén jut az eszembe: Kicsit megcsukta a fickó az autóját, majd elvitte a kaposszéria lakatoshoz, hogy kalapálja ki. A mester neki is fogott, hogy kikalapálja. Fogta a kalapácsot, ütött 1 et, és a horpadás eltünt, erre a mester mondja: 1001 Forint lesz. Erre kérdi a fickó: mi kerül ebben az egy ütésben 1001 ft-ba? Mester: Hát 1ft az ütés ára, 1000Ft, hogy tudom hová kell ütni...
Ez a helyzet a szervízben is, maga a javítás+alkatrész nem ördöngősség, de tudni, hogy hol a hiba... -
válasz
Warlock_42
üzenetére
Kösz a tanácsot megpróbálom ( 1m-es kábelen van végülis elképzelhető hogy megszakadt valahol bár nem mozgattam).
-
Hello
Van itthon egy színhibás monitorom a piros/vörös szín ment ki a kék és a zöld rendben van. :(
Javítható?
Tud valaki olyan szervízt ahol foglalkoznak monitorok javításával?
Kb. mennyibe kerülhet a javítás? (15'')
Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 39" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor 180 Hz 1Ms
- LG Ultragear 24GS65F IPS Full HD Gaming Monitor 180Hz Halvány Pixel csík !!
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4296,100% Akksi
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs