Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
Nemcsak könnyed oldalbaveréssel próbálkoztam már :)
Rápakoltam egy laptop monitor kimenetére ezért azon az oldalon nem lehet hiba a kábelt cseréltem monitor csatlakozót mozgattam és ahogy írtam már oldalba is veregettem.
Találtam egy korrektnek tűnő szervízt van jópár szervízpontjuk így nem kell messzire cipelni a cuccot 5-8 nap alatt javítanak sok nagy mon. márka garanciális szervize.
Van náluk egy olyan lehetőség hogy leadod a monitort a szervízponton és adsz egy limit árat pl. 8000Ft amit megér neked a javítás és ha ennél többe kerülne a szervíz akkor nem kell fizetned semmit visszahozzák a monitort.
Kipróbálom és jövő héten majd leírom mire jutottam velük. -
rdi
veterán
Akkor szvsz a monitor csatlakozójánál lehet az érintkezési hiba.
Esetleg nyomkodás, monitorrázás, könnyed oldalbaverés ?
:) -
mégis a monitorban van a hiba mert közben visszakékült :o
-
Közben elmentem kábelt szerezni és csere után megjavult a kép. :)
-
Dr.Momo
tag
-OFF Erről egy poén jut az eszembe: Kicsit megcsukta a fickó az autóját, majd elvitte a kaposszéria lakatoshoz, hogy kalapálja ki. A mester neki is fogott, hogy kikalapálja. Fogta a kalapácsot, ütött 1 et, és a horpadás eltünt, erre a mester mondja: 1001 Forint lesz. Erre kérdi a fickó: mi kerül ebben az egy ütésben 1001 ft-ba? Mester: Hát 1ft az ütés ára, 1000Ft, hogy tudom hová kell ütni...
Ez a helyzet a szervízben is, maga a javítás+alkatrész nem ördöngősség, de tudni, hogy hol a hiba... -
válasz
Warlock_42
üzenetére
Kösz a tanácsot megpróbálom ( 1m-es kábelen van végülis elképzelhető hogy megszakadt valahol bár nem mozgattam).
-
Hello
Van itthon egy színhibás monitorom a piros/vörös szín ment ki a kék és a zöld rendben van. :(
Javítható?
Tud valaki olyan szervízt ahol foglalkoznak monitorok javításával?
Kb. mennyibe kerülhet a javítás? (15'')
Aktív témák
Hirdetés
- Philips Evnia 27" colos gaming monitor (27M2N3200A) sértetlen állapotban
- LG curved Monitor 38 coll
- SAMSUNG (LS49FG916EUXEN) WQHD 144HZ GAMER MONITOR AKCIÓ!
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest