- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
emstityu
tag
válasz
Warlock_42 #28 üzenetére
Nagyon egyszerű!A srác vagy hazudik vagy volt valami szemcse a monitoron ill. a zsepin ami felkarcolta a tükröződésmentes réteget de ezen már túl vagyok, a kérdés az hogy milyen lesz a moncsi ha leszedem az egészet, csinált e már valaki ilyet?(állítólag bevált módszer a külföldi fórumok szerint)
(kíváncsi lennék hogy akkor is ennyire humorodnál lennél ha a te 5hónapos monitoroddal történne ilyesmi?) -
emstityu
tag
No újra itt vagyok ezzel a rohadt monitorral.Az történt hogy a neten találtam pár dolgot az antireflexiós réteg eltávolításáról.Azt írják házilag eltávolítani nagyon gáz csak kaparni lehet,mert nem oldja semmi.Találtam viszont egy külhoni oldalon egy receptet egy 5 komponensű savas trugyiról amivel a gyárakban szokták ezt a réteget higítani ill. eltávolítani.A cuccot kikevertetni nem nagy kaland én is megtudom csinálni az egyetemen a kérdés csak az hogy szerintetek nem rontom e vele tovább az amúgy is szar helyzetet.
(kérdeztem monitoros ''szakembert'' is de semmit sem tudtak érdemben hozzászólni a témához) -
emstityu
tag
Van valami anyag ami leoldja ezt a réteget?
-
emstityu
tag
:) még mielőtt lezúznám a cimbit meg szeretnék próbálni minden békésebb megoldást.
-
emstityu
tag
Gyerekek nagyon kellene még egy kis segítség mert eddig nem nagyon volt időm a monitort pátyolgatni(vizsgák) de most hogy van rá időm rohadtul nem tudom mit csináljak vele.Azt mondtátok hogy töröljem le a maradék tükröződésmentes réteget is de ez qrvára nem akar lejönni,nem értem hogy a haver hogy a bánatban volt képes így elb@szni, lehet hogy nem is a tükröződésgátló réteget karcolta le róla hanem belekarcolt a monitorba?Ááá nagyon készen vagyok lécci segítsetek, hogyan tudnám leszedni a maradék tükröződésgátló réteget.Más 5let van esetleg hogy mit tudnék még kezdeni vele?
-
emstityu
tag
köszi gyerekek valszínülel le fogom szedni az egészet mer így csíkosan nem valami szép látvány,meg a havernak megstukkolom 1szer-2szer a fejét!
-
emstityu
tag
Szasz mindenki.Az lenne a gondom hogy az egyik haverom le akarta törölni a monitorom:( sima pzs-vel az meg csíkos lett.Olyan mintha letörölt volna róla csíkokban valamilyen réteget(tükröződés mentes felület,az nem belül van?) lehet ezzel csinálni valamit?Monitor:Iiyama HM703UT
Aktív témák
Hirdetés
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged