- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
McJames
senior tag
Fizikailag eltávolítani rettenetesen macerás (és annyira nehéz, hogy közben nagy esélyed van arra, hogy magát az üveget is megsérted, amit még nehezebb javíttatni. A monitor mégsem szélvédő... :( ) Javaslom, hogy szakszervízzel beszélj mielőbb, hogy tudnak-e tenni vmit az érdekedben a garancia vagy a haverod pénztárcája alapján, ha nem, akkor a cimborád már vehet is neked egy új monitort.
Tanulság: _senkit_ ne engedj a monitorodhoz nyúlni. Sem takarítónőt, sem barátot/barátnőt, sem anyukát sem apukát, se havert - senkit!
Tisztítása puha száraz, nem szöszölős ronggyal vagy esetleg sima vízzel.
Ismereteim szerint a gyárakban több helyen sima lúgos mosószerrel (pl. Ultra), természetesen megfelelően higítva takarítják a felületet. Én egyszer kipróbáltam ezt, amikor - költözés után - tényleg nagyon koszos volt, de gyakori használata semmiképpen sem javasolt. -
Warlock_42
senior tag
Hmmm.... ez kissé furcsa... utánajárásod szerint nem oldja semmi, házilag kaparhatatlan, stb... akkor haverod nagy mágus lehet :)) Szal szerintem ha használt volt a zsepi akkor megesik hogy haverod valami hasonlót állított elő az orrában, mint aminek a receptjét megtaláltad. Tudom, kicsit elborult feltételezés, de vannak akik azt állítják hogy pl. az emberi nyál a legjobb CD tisztító.... de még nem volt gusztusom kipróbálni. :DD -
toeri
aktív tag
Sorban:
1, Nem belül van. (Akkor belülről védene a belső tükröződéstől, de annak nem sok értelmét látom, ott úgy is sötét van...) :DD
2, Nem sokat. De ha valaki tud olyat, ahol utólagosan javítanak ilyet (új felületet visznek fel, esetleg valami házilagos spray, akkor az ne kíméljen, mert sok ilyen esetet okoznak a cégeknél a lelkiismeretes takarítónénik. Ergo üzlet lehet benne.)
3, Mivel a zebra-monitor nem szép látvány a képcsőcsere meg nem két fillér, annyit tehetsz, hogy -most már- eltávolítod a maradékot is és nem használod ablaknak háttal.
+1, Azért még megpróbálnám felpolírozni egy finom szőrös koronggal. Az üvegnek nem árt, a réteget hátha elkeni. Vagy jobb lesz vagy rosszabb, de ha utóbbi, akkor még mindig eltávolíthatod vegyszeresen és ott vagy, ahol a 3,-as pontban...
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged