- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
cadaver
tag
ihaj, megtalaltam a regi topicot, nem kell ujat csinalni :) es most mar rajottem, olyankor, ha kikapcsolom. szal gep kikapcs, monitor is kikapcs, utana ha bekapcsolom mar megint mindent elallit.
öööö kosz ha segitetek :) -
rudi
nagyúr
Nyugodtan lehet hogy a linux alatt szebbek a szinek. Windows alatti is sokat dob ha használsz valamilyen (pl. Adobe Gamma) finomítóproggit vagy egy kicsit eljátszol a csúszkákkal meg kapcsolókkal a videokártya driverében. Mikor ''felejti el'' a monitor a beállításokat? Felbontásváltáskor vagy ha kikapcsolod (totál áramtalanítás) vagy csak úgy kedve szerint?
-
cadaver
tag
hmph olyan vagy mint launcser :) degauss mar volt de vegulis mindegy, alig latszik, nem zavar annyira. ja, es amugy tobbiek (vagy Emvy :) ) az lehetseges, hogy Linux alatt szebbek a szinek? win alatt olyan csunyacska minden, de multkor enlightenment alatt ugy tunt, hogy sokkal szebb minden. persze lehet, hogy csak a Linux varazsa :D
-
cadaver
tag
udv! azert irtam a cimbe is Emvy-t, mert rola tudom, hogy Belinea 10 30 55-ose van, mint nekem. az a nagy harci helyzet, hogy eleg sokat kell b*szakodnom a monitor beallitassal (parnatorzitas meg miegymas), es megis neha csak ugy magatol visszaallitja az alapbeallitasokat. nem bökök OSD-ben a recall-ra, megis neha visszaall, es akkor tokolodni kell vele fel orat hogy megint jol belojem. szal el lehet valahogy menteni a beallitasokat? (ha nem vesztettem volna el a leirast eskuszom megneznem :) ). ja, es ha mar itt vagyunk, az termeszetes, hogy ha feher hatteret nezek, akkor a kepernyo kozepen mintha foltos lenne? alig lathato, de egy kicsit barnasabb-sotetebb ott a kep.
elore is kosz pá
Aktív témák
- Gitáros topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- LG UltraGear 45GS95QE-B OELD Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- LG (27UL550-P) 27" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- új Philips Evnia 49M2C8900AM - óriás QD-OLED Ambiglow - 5k, 240Hz, 1800R, DisplayHDR 400, DTS Sound
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG (34GS95QE-B) 34" UWQHD 240HZ OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest