- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
Rolee21
csendes tag
válasz
parandroid #14 üzenetére
hátja, volt már szerncsém hozzá, mikor a kd7-a-m beszart és adtak helyette addig egy kd7-e-t, ami rendes gesztus, csak a gef4-ek nem mentek benne:D
-
Rolee21
csendes tag
De aza gáz, hogy elötte a gép is ment tökéletesen, meg a kártya is 2 külön gépbe, most hogy ebbe a gépbe ki lett cserélve a vid.kari egyszerűn nem akar menni... :O
-
Rolee21
csendes tag
válasz
parandroid #7 üzenetére
Én is erre tippelek, de csökkentettbe vhogy nem tudom levenni, mert csak alapértelmezett csatolo van megjelenitve, viszont egyszer sikerült belépnem normálisan, akkor mondtam neki, hogy 1024*768 60 hz, és ahogy rányomtam kifingott:DDD
[Szerkesztve] -
Rolee21
csendes tag
A vga nem lehet szar, mert elötte müködött egy gépbe! Utánna ki lett véve és belerakva abba, ott is müködik, csak ezta hibát produkálja:DDD
A monitor száll el csak, vakon sztem nem lehet kikapccsolni, a vinyo még töltöget, de...reset kell neki.
Ha csökkentettbe eltávolitom, akkor alapbeállitásokkal beindul.. Már 2 detonatort probáltam és semmi... -
Rolee21
csendes tag
Szitu:
abit bh7-II, cel 1.7 ghz, 2*256mb 400as ram, integrált hang meg lan, samtron 76e, gef2mx. Srác most vett bele gef2 helyett gef4ti4200 inno3d 128mb. Gép elindul megy minden, driver fel majd kikapcs. Utánna be tölt minden, majd mikor bejönne az Üdvözöljük képernyő, váltaná a felbontást, monitor fekete és kész. Megáll. Nem megy tovább. Csökkentettbe be, kártya eltávolit, utánna normálba elindul, uj driver felrak, ujraindit megint. Érdekes viszont, hogyha alap 8bitesröl felváltok 32bitesre asztalon akkoris elszáll, meg alapból 59Hz-en megy a monitor osd menü szerint, ha ezt a tulajdonságoknál felrakom 60ra, vagy 75, 85-re elszáll. Egyszer elindult, gyorsan megnyitottam a war3-at, ment egy 5percig max, majd a kép becsikozodott különbözö színű vékony csikra és vége. Már letiltottam az integrált szarokat, mindent és semmi. Xp reinstall is volt és semmi. Valakinek vmi ötlet? köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Gigabyte Geforce RTX 4080 SUPER 16GB GAMING OC GDDR6 Alza garancia
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest