Aktív témák
-
Fecka17
aktív tag
Okké!
Akkor köszönöm mindenkinek!!!
Valószínűleg akkor holnap megoldódik a helyzet! NAgyon be voltam parázva, hogy új moncsit kell venni!
Tényleg köszi mindenkinek, a topicot záratom mindjárt! -
Fecka17
aktív tag
Húúú! Akkor mondjuk MM nem? Ott biztos lehet kapni ugye???
-
Fecka17
aktív tag
NIncs meg az a kis pöcke. Most vettem észre! Olyan kábelt hol tudok venni? Mi annak a neve??
LG StudioWorks 575N monitorhoz kellene pontosan!
Mennyibe kerülhet kb.?? -
GP-Sz
senior tag
válasz
Winner_hun #8 üzenetére
Az nem fog menni, szét sem lehet szedni a csatlakozót. Persze mindent lehet, csak ez már gányolás
-
Fecka17
aktív tag
Húúúú asszem leszedhetős. Igen! Tuti az! Akkor olyat tudok venni?? Mennyibe kerül egy olyan????
-
Fecka17
aktív tag
CRT monitor, és az ami a vga-ba megy! És olyat hol tudok venni? Mit kell egyáltalán vennem?? Vigyem le számítógép szervízbe???
-
Fecka17
aktív tag
Légyszíves!!!
-
Fecka17
aktív tag
Van én nekem itthon egy LG monitorom, aminek a végén lévő csatlakozó ami a számítógép hátuljába megy, annak a csatinak a végéből az egyik pöcök kitört.
És most mikor bekapcsolom a gépet, akkor nem kapcsol be hozzá a monitor. Kérlek segítsetek plz!!! Nagyon fontos, mert ez egy munkaeszköz! Meg lehet ezt javítani valahogy? Én nem értek hozzá, de vigyem el egy számítógépes szervízbe, és ott meg tudják csinálni???
Nem néztem meg, hogy van-e ilyen topic, de ez nagyon fontos, S.O.S!!
Köszi előre is mindenkinek!!!
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- MSI PRO MP243X 23.8" Full HD IPS Monitor - Garanciális
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD állítható magasság HDMI - asztalra csavarozható!
- Gigabyte AORUS FI27Q Gaming monitor, IPS, 27", WQHD, 1ms, 165Hz-Garancia
- LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor ! / 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK !
- LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest