- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
SylverBullet #109 üzenetére
Igen tudom! Beugrott! Ő volt az aki azt mondta, hogy 64mb videomemória kevés a mostani játékokhoz! Nem sok kellett ahhoz, hogy pofán röhögjen! Na mind1! Én a BB comp-ba szoktam vásárolni...ott legalább nem nézik hülyének az embert! Legalábbis eddig nem!
-
Sniper_BOY
aktív tag
válasz
SylverBullet #111 üzenetére
Engem még nem vertek át egyszer nem akarták vissza hozni a deszkámat a kelly-től de leüvöltöttem a főnököt és csodák csodája másnap itt volt. Szép is lenne ha át akarnának verni kb 1 millát hagytam idáig az üzletbe. 4 gép 3 moncsi és a sok apróság. Amúgy nyisd meg a topicot hajrá :D
-
Gorneck
legenda
válasz
SylverBullet #106 üzenetére
Samu? Mellik az?
-
Gorneck
legenda
válasz
SylverBullet #70 üzenetére
Én sejtem!:D
-
Sniper_BOY
aktív tag
válasz
SylverBullet #99 üzenetére
Itt nem a minőségen lesz a hangsúly hanem a kiszerelésben pl: speckó hűtő tömérdek progi videó bemenet távirányító
-
Sniper_BOY
aktív tag
válasz
SylverBullet #97 üzenetére
De valszínüleg felszereltségtől függ szerintem a pure lesz annyi...
-
Sniper_BOY
aktív tag
válasz
SylverBullet #94 üzenetére
mindenen javítottak a 9800xt-hez képest az angol nyelvü tomshardwaren összeeresztették a 6800 ultrával...
-
Sniper_BOY
aktív tag
válasz
SylverBullet #91 üzenetére
Biztos 1-2 hónap és fenn pesten lehet kapni
-
Sniper_BOY
aktív tag
válasz
SylverBullet #88 üzenetére
Inkább várd meg valamelyik x800-ast átszámolva az x800 ultra lesz kb 110-120e annyi mint most a 9800xt.. és ez a legdrágább az generáció közül
-
Sniper_BOY
aktív tag
válasz
SylverBullet #86 üzenetére
Na ez jó kérdés sajnos azt senki sem tudja csak a próba után derül ki sajnos
-
Sniper_BOY
aktív tag
válasz
SylverBullet #84 üzenetére
A forelba azt hiszem van még sapphire 9500-ös zacsis kb 25e-ért csak meg kell nézni a nyákot kérdezd meg tőlük telefonon vagy a másik üzlet az omv-vel szembeni üzlet nekik is nagy készletük van
-
Sniper_BOY
aktív tag
válasz
SylverBullet #82 üzenetére
Ezen a karin 5x5-ös apró pontok vannak hol rókaszín hol fehér de nem minden progiban vagy pedig nagyon ki kell nyitni a csipást hogy észre vegyem...
-
Sniper_BOY
aktív tag
válasz
SylverBullet #73 üzenetére
Hopp most jut eszembe egy kicsit az enyém is kockás de nem vészes már észre se veszem :DD
-
Sniper_BOY
aktív tag
válasz
SylverBullet #73 üzenetére
Nem mert jelenleg nincs jobb árkategóriáju kártya a piacon talán nyáron ha tudok occsóé szerezni fx5900xt-t
-
SylverBullet
tag
válasz
SylverBullet #74 üzenetére
Nem tudom feltenni... elküldöm emilben!
-
.::cHeKkk::.
tag
válasz
SylverBullet #74 üzenetére
Várom :))
-
Sniper_BOY
aktív tag
válasz
SylverBullet #70 üzenetére
VIVA TATABÁNYA :DD ÉLJENEK A KÖRNYÉKBELIEK
-
Gorneck
legenda
válasz
SylverBullet #65 üzenetére
kb 5-6 hónapja amikor én az IC7-G-met vettem 45k-ért akkor még nem sok embernek volt! IC7 topicba beírhatnád meddig megy a prescott, mert lehet lesz 3.6osra lehetőségem! És ki hozott neked prescott procit, mert nem mindegyik cég tud ilyen hozni!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
válasz
SylverBullet #61 üzenetére
Nem is tudtam hogy Tbányán van akinek IC7ese van, mert pár boltban csak néztek rám nagyokat: ''hogy van ilyen abit lap?!'' (frank, forel...stb)! Én meg a szomszéd faluból gyütt ember igennel válaszoltam!
-
tag
válasz
SylverBullet #56 üzenetére
Persze elég csak az oldala és a teteje ( a teteje nem szegecselt :F )
Nekem is lenne kérdésem milyen színű legyen a minta?
Zöld vagy Kék? -
Viktor77
titán
válasz
SylverBullet #51 üzenetére
Még 12x hozzászólsz. :D
-
tag
válasz
SylverBullet #46 üzenetére
Persze elég az:DD Akkor hol talizzunk?
-
tag
válasz
SylverBullet #41 üzenetére
Hát szerintem ha nagyon pörgünk akkor ha péntekre behozod akkor hétfőn viheted is:DD de ezt még átbeszélem a hacerommal
-
tag
válasz
SylverBullet #39 üzenetére
A kérdés hogy neked mikorra kell és mikor tudod a házat eljuttatni veszprémbe? Szerintem beszééljünk meg egy időpontot meg egy helyszínt és ott talizzunk.
Mondj egy időpontot ami jó neked! -
tag
válasz
SylverBullet #35 üzenetére
Sacc per kb 16 hosszú 11 széles és 7-8 centire fog kiemelkedni ....vagy kevesebbre
[Szerkesztve] -
tag
válasz
SylverBullet #26 üzenetére
Szerintem pont oks lesz de egy méretet tudnál mondani mekkora a házad tetejének a szélessége ?
-
tag
válasz
SylverBullet #17 üzenetére
Hát ha hamarabb szolsz lőttem volna egyet május 1-i búcsúban :DD Hát még menézem hétfőn de nem tom hol :DD vagyis szerdán mert osztálykirándulás lesz :)) Meg most amugy is beteg vok..:((( De mindent elkövetünk. Ja milyen színviilágot szereted inkább?? Kék ? vagy esetleg más?
-
tag
válasz
SylverBullet #11 üzenetére
A koponya beszerzése nagy létfontossággal bír főleg anyagi okokból:DD De azért úgy sacc per kb mennyit áldoznál fel érte (az egész modért) ? Már vannak terveim de azokat majd mailbe ok?
[Szerkesztve] -
tag
válasz
SylverBullet #10 üzenetére
OK na de akkor koponyát azt tudsz szerezni? Nem fontos a kép elég ha megmondod milyen házad van... mondjuk ezt pontosan :DD Képet úgy tudsz felrakni hogy felmész a tar.hu -ra és regeled magad és oda felrakod.
-
Sniper_BOY
aktív tag
válasz
SylverBullet #5 üzenetére
Az dúrva ha valaki esetleg meg tudná csinálni biztos nem lenne olcsó
-
Sniper_BOY
aktív tag
válasz
SylverBullet #1 üzenetére
Mit szeretnél csináltatni???
-
kamikaze boci
őstag
válasz
Öteletekért nem kell feltétlenül Tatabányán keresgélned, akár itt a fórumon is körül nézhetsz. Az egy másik kérdés, hogy ki alakítja át úgy a házad, ahogy szeretnéd. Modd3r tatabányai (ha jól tudom), de a saját munkái mellett nem hiszem, hogy rád is időt tud szakítani.
Erről jut eszembe, miért nem te magad csinálod? A modding csak így ér valamit, ez a lényege.
Mester: Magyarországon még nincsenek ''mesterek'', értük kicsit messzebb kell menned, vagy várnod néhány évet. -
raven10011
senior tag
válasz
Sok szerencsét
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple MacBook
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest