- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnibal
tag
Köszönöm szépen az alfa terveket, remélem hamar béta is lesz és sebtibe prototípus is
Nagyon jó lesz, egy két dolgot még pontosítani kell és frankó lesz. Remélem a gyártásnál is minden rendben lesz 👹
-
barnibal
tag
Nem feltétlenül kell ekkora, csak ebből szeretnék kiindulni, tehát az alakja ilyen legyen. a 1,5mm nem nagyon vékony eléggé tart vajon. Totál semmi tapasztalatom ebben igazából és csak azért gondoltam, hogy jó stabil legyen, nem gondoltam, hogy 1,5mm is elég.
Tudom illene egy komolyabb vizet alárakni, de annyit költöttem erre a rohadt gépre, hogy már azt nem akarom belerakni,... (bár tudom az dukálna)
-
barnibal
tag
válasz
imibogyo #585 üzenetére
Igazából egy neten talált aluházból szeretnék kiindulni mivel egy elég erős hardvert kell majd frankón lehűtenem és mivel eléggé combos futamidőket szoktam egyhuzamban nyomatni ezért lesz hő rendesen. De ugyanakkor szeretnék egy nagyon mutatós kis tornyot összedobni.
Az elképzelésem az alábbi képen látható stuffból indulna ki,... (szerintem mindenkinek ismerős) az alap koncepció erre épülne és az alábbi hardvert kellene belezsúfolnom: (Asus Maximus VII Gene, i7-4790+Corsair H110+2/4db 140mm beQuiet venti, 16 gb ram, Asus R9 290 DCII OC)Az összeülést persze komolyan gondolom mivel kb 1 héten belül meg kell oldjam a terveket, mert Édesanyám ahol melózik ott nem tudnak mindig foglalkozni ilyennel és a legyártás ami 5mm alumarás leginkább plusz furatok menetelése vágása stb,... mostanában tudják megcsinálni
A milkát mindenképpen megadom (neked és a kisfiadnak is
) meg persze a belefektetett időt/energiát is rendezem!
-
barnibal
tag
Hello kedves mindenki!,...
Olvasgatom az írásaitokat, és már régóta szeretnék egy saját gépházat csináltatni,... A gyártás és egyéb munkálatokat meg tudom oldani, de szeretnék segítséget kérni a tervezésben és méretezésben, valamint a belső alkatrészek elhelyezésében, hogy minden frankón legyen kitalálva. Ahogy olvasom, ti eléggé profik vagytok ebben, mind tervezés és elképzelés téren!
Természetesen nem kívánom ingyen, megfizetem az árát a munkának! Nagyon örülnék, ha valakivel össze tudnék ülni és meg tudnám beszélni mit is szeretnék, valamint aki megrajzolná nekem és méretezné a dolgokat, hogy a legyártást az alapján meg tudjam csináltatni.
Nagyon kérem a tisztelt jelenlévőket, hogy valaki segítsen nekem, aki tud erre időt és energiát fordítani!
Üdvözlettel, barnibal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Exkluzív órák
- Óra topik
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest