- Mindenki Z Fold7-et akar
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Én akkor már egyszerűen csak megfordítanám a processzor fújási irányát a bal oldali tervben és akkor mehetne a tápegység "kifúvónak". Sokan mondják, hogy "de hát a meleg felfelé száll", ami igaz is egészen addig, míg nincs kényszer-áramoltatás. Egy venti mindig "erősebb" a levegőnél, szóval ha lefelé akarod fújni, akkor lefelé is fog menni...
Vagy még elgondolkodhatsz egy olyan megoldáson, hogy az egészet alulról egy 200-as ventivel fújatod át, csak a tápegységet kellene valahogy okosan elrendezni, akár élére állítani, hogy ne nagyon szóljon ebbe bele.
Nekem a passzív ITX tervem (igaz paneltáp + LED tápegység kombóval) így volt tervezve, csak idő közben áttértem ATX-re.
Persze ebben az esetben is buktam volna valamennyit a "lehető legkisebb" méret elvéből, de nekem megérte volna, hogy csak egyetlen venti legyen a gépemben. Mivel ez akkor nem jött össze így végül egy sem lett...
-
cinemazealot
addikt
Ha a jobb oldalinál a top-flow hűtőt el tudnád forgatni 90°-kal, akkor a venti által a bordák közé fújt levegő felfelé és lefelé (a tápon át) is el tudna távozni. Alul a táp mellett lesz elég hely, hogy a kábelek fel tudjanak kanyarodni? A ház egyébként miből lesz és milyen merevítéssel/vázzal?
-
cinemazealot
addikt
A baloldalinál az az L alakú kivágás tényleges kivágás (tehát áramolhat ott be a levegő) vagy csak ablak? Azért kérdezem, mert ha jól gondolom, akkor a torony venti és a táp ventije egymás ellen dolgoznak, az egyedüli ellátmányt pedig a VGA ventilátora szolgáltatja, azt is csak a VGA által előmelegítetten. Szerintem ez így nem túl szerencsés.
A jobboldali ilyen szempontból jobb, de ott sem látom megoldottnak a top-flow CPU hűtő oldalirányú (borda menti) levegő elvitelét. A VGA ott hogy áll?
-
vtomi2
őstag
Még múltkor írtam ide kompakt matx házat akartam építeni, viszont nem találtam hozzá lapot, cserébe itx-et igen
Készítettem 2 új tervet, és érdekes, hogy a "kompakt/ hűtős alíg kisebb a toronyhűtöstől. Magasságban 1cm, hosszúságban 4, szélesség ugyanaz.
Azt hiszem maradok a baloldalinál, esetleg tippeket tanácsokat elfogadok
Komponensek:
I74790k (4ghz alulfeszelve) + Termalright Macho B DeadSilent ventivel
Asus Maximus Impact VI
GTX 1060 2088Mhz + Arctic Mono Plus szintén DeadSilent ventivel
BeQuite! Pure Power 9 táp
2 ssdAzt hiszem, hogy kisebb helyen nem nagyon fér majd el
-
imibogyo
veterán
-
mrbig25
őstag
Inkább itt keresgélj, ha a Warehouse-ban nincs találat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Robotporszívók
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Nintendo Switch 2
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest