- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtomi2
őstag
válasz
imibogyo #1507 üzenetére
3 centis rés volt ott, sztem az bőben elég a cpunsk, meg a tápnak ( 80+ gold a tápom, úgyhogy nem kell neki sok levegő).
Picit áttdolgoztsm a szellőzéshez a képeket vágásokat, meg megcsináltam a rögzítéseket, de olyan horror árakat adtak 3mm-es vastagsághoz, hogy inkább rendeltem azt a lianlit
-
vtomi2
őstag
válasz
cinemazealot #1505 üzenetére
Jobb oldalival ne foglalkozz, mert a riser + hűtő többe kerülne, mint amennyi helyet meg tudok spórolni, nem adnák ki annyit pár centiért, olcsóbb lenne sfx-es táp, amivel többet nyernék
-
vtomi2
őstag
válasz
cinemazealot #1503 üzenetére
Igen, al L az csak porszűrőzve lenne, + a hátoldala a táp felett ki van vágva
Jobboldalinál csak belekezdtem a szellőzés kialakításába, amikor feltűnt, hogy nem lesz annyival kisebb mint gondoltam
-
vtomi2
őstag
Még múltkor írtam ide kompakt matx házat akartam építeni, viszont nem találtam hozzá lapot, cserébe itx-et igen
Készítettem 2 új tervet, és érdekes, hogy a "kompakt/ hűtős alíg kisebb a toronyhűtöstől. Magasságban 1cm, hosszúságban 4, szélesség ugyanaz.
Azt hiszem maradok a baloldalinál, esetleg tippeket tanácsokat elfogadok
Komponensek:
I74790k (4ghz alulfeszelve) + Termalright Macho B DeadSilent ventivel
Asus Maximus Impact VI
GTX 1060 2088Mhz + Arctic Mono Plus szintén DeadSilent ventivel
BeQuite! Pure Power 9 táp
2 ssdAzt hiszem, hogy kisebb helyen nem nagyon fér majd el
-
vtomi2
őstag
Csak AIO-t raknák a procira, nem akarom vizezni a gépet. Az egészet rögzíteném a vázhoz, nem kellene tartania a vga-nak semmit (csak a saját bordáját), akkor elég gyorsan elvetettük ezt
Picit dolgoztam rajta, ehhez mit szóltok:
Hardver: I7 4790k @4,7GHZ (240 aio) 1060/1070 majd még meglássuk (alpenföjh peter), matx lap, ha minden igaz maximus VI gene, 2 ssd, ha befér +1 hdd. Atx táp meg probléma nélkül elfér, felesleges az sfx.
-
vtomi2
őstag
Sziasztok!
Warehause-ban kerestem himuro modellt, de csak 1 .kmz-s modell volt fent, azt hogyan lehet beilleszteni, mert csak úgy importálni nem engedi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- OLCSÓ MONITOROK
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged