- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pete55555
addikt
válasz
chester91
üzenetére
Hát nem tudom... az az 5 mm. Rétegelt lemezből, még oké, de táblás fenyőből...
Ráadásul nem tudom lehet-e kapni ilyen anyagot, de ha 18mm-esből kellene neki megmunkálnia 5 mm-t, biztos hogy szidná a felmenőidet közben
Szóval szerintem tervezd át 18 mm-re, belül ami kell meg legyen valamilyen alu profilból, hogy ne foglaljon sok helyet.Pü-re itt válaszolva; Nincs most túl sok időm, de itt a topikban nyugodtan kérdezhetsz sketchuppal kapcsolatban, segítenek/segítünk ahogy tudunk. Illetve ajánlom imibogyo youtube videóját is. Topik eleje fele be van linkelve.
-
válasz
chester91
üzenetére
Halgass rám, hagyj rá többet...
Ami nem kalkulálható, vagy nehezen az a kábelek, a ezed ha vmit szerelni kell... Nekem végezte fain faházam router dobozként pár cm miatt. Ha nagynak találod az elkészülte után, akor a rev.2 lehet kisebb, korrigálva az esetleges hibákat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair SF600 600W Gold SFX Moduláris Tápegység
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Fekete AIO Vízhűtés Garancia: 2030.10.09 ALZA
- Zalman ZM1200 ARX 80plus Platinum 30 hónap garanciával!!! AkciÓÓ!
- Kolink Continuum 1200W Platinum Moduláris Tápegység
- Plexi oldalú, alsó tápos Cooler Master ATX ház leárazás!!!
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ami nem kalkulálható, vagy nehezen az a kábelek, a ezed ha vmit szerelni kell... Nekem végezte fain faházam router dobozként pár cm miatt. Ha nagynak találod az elkészülte után, akor a rev.2 lehet kisebb, korrigálva az esetleges hibákat.