Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• chester91

senior tag

válasz imibogyo #388 üzenetére

Az érdekelne még hogy valami gyakorlati tapasztalat esetleg van-e, ami mondjuk előre nem látható, hanem a gép építése közben merülhet fel (szerencsémre, mivel gépem nincs megmunkálni a fa felületét, de emberem, aki megcsinálja van, így azzal nem én fogok bajlódni, bár lehet, ez nem az igazi házépítés, de higgyétek el, egy vésővel majdnem sikerült elkaszabolnom az ütőerem, nem is biztos, hogy jó móka, ha a nagy gépeket a kezembe veszem....:DD). Pl. az oldallapokat 0,5 cm-re tervezem, alját-tetejét 1 cm-re, elejét 0,5 cm-re, hátulját kettő darab 0,5 cm-es lapból akarom megoldani. Az ODD tartókat szintén 0,5 cm-es vastagságú anyagból szándékozom. Alaplapi tálca esetén nem tudom, hogy 0,5 cm vagy 1 cm-es anyagvastagság kell-elegendő. HDD-SSD esetén élére állítva köztük 1 cm távolság lenne, ha elölről 2 db 12-es venti hűti, ez is jó-e?

Igazából ezekre szeretném, ha tudnátok választ adni, mert a tervek szerkezetileg megvannak (3d-be mikro tudom megcsinálni, ha egyáltalán menni fog, nem tudom), csak nem akarok sem túl vékony, sem túl vastag anyagot használni. Az alja biztosan 1 cm-es vastagságú lesz, mivel ott 0,5 cm-t be akarok vésni a HDD-SSD helyeknek, így 2,5 cm-t lesz oldalt támaszték, és előre-hátra sem tudnának kimozdulni.

Új hozzászólás Aktív témák