- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
chester91
senior tag
válasz
imibogyo
üzenetére
Az érdekelne még hogy valami gyakorlati tapasztalat esetleg van-e, ami mondjuk előre nem látható, hanem a gép építése közben merülhet fel (szerencsémre, mivel gépem nincs megmunkálni a fa felületét, de emberem, aki megcsinálja van, így azzal nem én fogok bajlódni, bár lehet, ez nem az igazi házépítés, de higgyétek el, egy vésővel majdnem sikerült elkaszabolnom az ütőerem, nem is biztos, hogy jó móka, ha a nagy gépeket a kezembe veszem....
). Pl. az oldallapokat 0,5 cm-re tervezem, alját-tetejét 1 cm-re, elejét 0,5 cm-re, hátulját kettő darab 0,5 cm-es lapból akarom megoldani. Az ODD tartókat szintén 0,5 cm-es vastagságú anyagból szándékozom. Alaplapi tálca esetén nem tudom, hogy 0,5 cm vagy 1 cm-es anyagvastagság kell-elegendő. HDD-SSD esetén élére állítva köztük 1 cm távolság lenne, ha elölről 2 db 12-es venti hűti, ez is jó-e?Igazából ezekre szeretném, ha tudnátok választ adni, mert a tervek szerkezetileg megvannak (3d-be mikro tudom megcsinálni, ha egyáltalán menni fog, nem tudom), csak nem akarok sem túl vékony, sem túl vastag anyagot használni. Az alja biztosan 1 cm-es vastagságú lesz, mivel ott 0,5 cm-t be akarok vésni a HDD-SSD helyeknek, így 2,5 cm-t lesz oldalt támaszték, és előre-hátra sem tudnának kimozdulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Szemüveges topik
- Automobilista 2
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Pitterix: Gyógytorna
- További aktív témák...
- Zalman Z3 PLUS alsó tápos, plexi oldalú minőségi ATX ház! AkciÓÓ
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Fekete AIO Vízhűtés Garancia: 2030.10.09 ALZA
- Chieftec CTG-500-80P 500W 80+ minősítésű ATX tápegység
- Zalman ZM1200 ARX 80plus Platinum 30 hónap garanciával!!! AkciÓÓ!
- Kolink Continuum 1200W Platinum Moduláris Tápegység
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

). Pl. az oldallapokat 0,5 cm-re tervezem, alját-tetejét 1 cm-re, elejét 0,5 cm-re, hátulját kettő darab 0,5 cm-es lapból akarom megoldani. Az ODD tartókat szintén 0,5 cm-es vastagságú anyagból szándékozom. Alaplapi tálca esetén nem tudom, hogy 0,5 cm vagy 1 cm-es anyagvastagság kell-elegendő. HDD-SSD esetén élére állítva köztük 1 cm távolság lenne, ha elölről 2 db 12-es venti hűti, ez is jó-e?