Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mobil flották
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
HookR
addikt
válasz
Dani_kp
üzenetére
Fa alapanyag esetén a 3 mm-es ráhagyás nagyon optimista. Mindenképp egyeztess az ismerősöddel előtte, hogy mit szól hozzá.
(#1193) imibogyo: A jobb oldallapra szánja az alaplapot külön alaplapi tálca nélkül, így nem lenne túl felhasználóbarát a meghajtókhoz való hozzáférés. Szerintem a tápot kellene az alaplap oldalára tenni és a meghajtókat a bal oldalra. Így a magasságból is faraghat 1-1,5 cm-t. Személy szerint én a táp mellé csak 2,5"-es meghajtót tennék. 3,5"-eset pedig az előlap mögé, 1-et, vagy 2-őt annak függvényében milyen hosszú dVGA lenne betervezve, de ez már egyéni mérlegelés kérdése.
-
imibogyo
veterán
válasz
Dani_kp
üzenetére
Én is összedobtam gyorsan mire gondolok egy régebbi tervem átépítésével. Bocsánat elég elnagyolt tervek, de most csak ennyire futotta.... Azért lehet látni, hogy mire gondoltam a háttértárak elhelyezésével kapcsolatban...
A mélységet nem tudtam (dVGA-d hossza?), ezért gyorsan készítettem két féle méretűt is. Nekem GTX 670 mini-m volt, ahhoz elég volt a rövidebb is.
Méretek (fehér) - - - - - 210(szél.)x355(mag.)x240(mély.) mm.
Méretek (piros) - - - - - 210(szél.)x355(mag.)x300(mély.) mm.Mindenhol a teljes (külső) méretet írtam, de ez esetben a szélesség külső mérete egyben a belső méret is, mert most kapkodásban nem terveztem oldallappal. Egyébként ebbe a 210 mm-be oldallappal együtt is bele lehet férni például süllyesztett csavaros 2 mm-es üveg- vagy plexilappal, vagy az SSD áthelyezésével (számos helyen elférne még)....
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Pánik a memóriapiacon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- Milyen monitort vegyek?
- Jövedelem
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest