- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
adatfalo
senior tag
válasz
Pete55555 #56 üzenetére
Igencsak pofás lesz, remélem meg is valósul a projekt. A sok perem, igen nagy felületet ad majd a por lerakódására, de ha már ilyen szép akkor úgyis "szeretgetni" kell minden nap, és csillogni villogni fog
Azon gondolkoztál már, hogy milyen anyagból lesz és, hogy hogyan lesz rögzítve?
-
imibogyo
veterán
Hát, valahogy úgy. Én már többször kaptam figyelmeztetést például a Hogyan is néznek ki gépeink topikban, mert megosztottam egy 3d-s tervet, majd a kész művet. Azt mondták csak a kész gép tartozik oda. A barkács topik szintén nem Sketchup topik, szóval szerintem megint csak jogos a dolog. Arról nem is beszélve, hogy itt Sketchup-os kérdéseket is meg lehet vitatni, míg ott nem igazán szeretik az ilyeneket sem. Nézdd meg most is jóformán 3-4 ember beszélt a terveinkről a többiek be sem kapcsolódnak, mivel őket ez nem érdekli. Arról nem is beszélve, hogy egy jó modding jó esetben nem "barkácsolás és gányolás" témakör, hanem színvonalas munka, ami barkácsolás még lehet, de gányolás már nagy valószínűséggel nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest