Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Huawei P30 - kell ennél több?
-
Mobilarena
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Igen de ezt a plexi esetében pont "festéssel" éred el. Átlátszó "festékkel" kell bevonnod a modellt, hogy látszódjanak mögötte az alkatrészek. Nekem is több házamon van "füstplexi", hogy látszódjon mögöttük az alaplap stb.. Nézd meg a terveim között.
(#75) tDr1v3r: jöhetnek tervek is rajtad kívül.
(#76) s3toraph: na akkor örülök. Egyébként csak azért érdekelt ennyire a visszajelzés, hogy van-e értelem csinálnom. A sebességre visszatérve gondolkoztam rajta, hogy megmutatom ténylegesen mennyi idő alatt készítek el egy tervet, tehát amikor nem "oktatok" közben. Úgy sokkal-sokkal gyorsabb, viszont természetesen jóval követhetetlenebb is.
A kezdeti konfig részből egy későbbi részben csak a menü átszerkesztését és a hardveres gyorsítás bekapcsolását gondoltam megmutatni. Nagyon mást nem is állítottam rajta.
A konfigomat láthatod az adatlapomon:
- i7 3770k stock
- 16 GB RAM
- 7970
- 120 GB SSD Win 8.1
- 3000 GB HDD - adatoknak sketchup modellek is innen futnak(#78) Stirlitz: ok, köszönöm. Sok pozitív visszajelzés jött, biztosan lesz folytatás. A következő videóban a rajzolásé lesz a főszerep, említés szintjén volt az első videóban is, de majd most mélyebben is belemegyek.
(#80) Drizzt01:
Átméretezéssel tudsz letöltött modellt is átméretezni, vagyis Menü --> Tools --> Scale és utána húzogatod a kis zöld pöcköket. De #28-ban részletesen leírtam N.ferry-nek válaszolva.
(#81) zolee5016: már írtam többször, hogy készül az első hsz. csak nagyon el vagyok maradva (ma is dolgozom itthonról
). Este lehet össze tudom dobni neked a tervet, majd igyekszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- YouTube
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Windows Insider Program
- Sorozatok
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest