- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
vallas
őstag
Az a baj, hogy fix 4600-t pörög a venti, mert csak 3 eres az új, a régi 4 helyet..
Azért kellett új heatpipe, meg venti, mert a régiek megadták magukat, és 90 fokos volt a proci úgy. hogy 4600-n ment a venti...
Az új heatpipeal, és ventivel 40 fokos az 1,8-s mobil proci terhelve, de fix 4600-t pörög a venti,és nagyon hangos, ezért szeretném lefelezni a sebességet.
Szerintem úgy is max 60fok körül lesz, de majd kitesztelem, csak ugye egy notiba nehéz potmétert szerelni...
-
vallas
őstag
Sziasztok!
A kollégám notijába ventilátort kellett cserélni, de az új venti csak 3 eres volt szembe a régi 4 eressel, így nem szabályozható, és 4600-n pörög folyamatosan, ami elég hangos.
Szeretném egy ellenállással megfelezni a fordulatszámát, de nem vágom már hogyan kéne kiszámolni mekkora kell, légy szíves segítsetek.
ventilátor adatai :
Delta electronic 5 v 0,36A
A bal oldali az.
előre is köszi srácok!
-
vallas
őstag
válasz
BandiHUN #4357 üzenetére
Thnx!
ma szédszedtem, és mivel ez compaq táp voltak még egyéb dolgok is az aljzatra forrasztva, így azt nem bántom, hanem az tápba belemenő részt csinálom meg 90 fokosra, hogy a lehető leglaposabb legyen, és úgy jó lesz (remélem érthető volt)
A hosszabító kábel az csak úgy maradt
"amúgy vágtam én már el kaszával bedugott fűnyíró hosszabbítót" -
vallas
őstag
Helló!
kérdésem lenne, egy táp 220-s aljzatát(amibe a villásdugó megy) szeretném áthelyezni, máshová, ehhez elég ha a 3 drótot(nafta, nulla, földelés), ami megy a dugaljba, megtoldom, és leszigetelem, és a végére újból ráforrasztom a dugaljt?, és akkor már hátra tudom tenni a htpc-hátuljába a mostani oldalsó pozíció helyett?
van ennek valami veszélyes vonzata, ha mondjuk egy villanyszerelő ismerőssel megcsináltatom?
milyen vastag kábel kellhet, ha mondjuk van hosszabíítóból maradt 3 eres kábel, az jó lesz hozzá?
előre is köszi
-
-
vallas
őstag
Na akkor egy fel!
-
vallas
őstag
Hali!
Olyan kérdésem lene, hogy az alaplapi 20 pólusú tápcsati vezetékét akarnám megtoldani, hogy hosszabb legyen. Okozhat e ez a gépnek valami bajt, például a hosszabb vezeték miatt változnak e a leadott feszültségek?
A hosszabbítást úgy képzelem el hogy egy ugyanolyan táp 20-as csatlakozóját forrasztanám a hozzá színhelyesen. kb 25-30 centivel lenne hosszabb a vezeték.
előre is kösz a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- EAFC 25
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest