Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
100kg
tag
válasz
.::cHeKkk::.
üzenetére
nem is ide akartam írni de má nemtom törölni a szöveget teljesen bocsi ezé ide íírok 1 SEMMIT!

[Szerkesztve] -
100kg
tag
Már alakul a dolog márcsak egy Lineáris 100ohm-os potméter kéne vkinek nincs véletlenül 1 kallódó
és talán meg is leszek lassan... 
[Szerkesztve] -
100kg
tag
És asszem csak piros kábel van a ventihez a tápban tehát a 12v az marha erős lenne

-
100kg
tag
Ja és ez 1 elég erős venti (az ajánlott tesztből tudom 10000 thx) így 5-7 volton szeretném ha menne! Na hát asszem pár dologra most lehet válaszolni...

aki segít nekem 
-
100kg
tag
Na még problémázok itt 1 kicsit!
Sztem több mint valószínű hogy egy thermaltake tt-1225 fogok venni és szeretném berakni a Chieftec tápom gyári ventijének a helyére gondolom 4 pines lesz a venti csatlakozása... én szétszedtem egy 300w-os codgen tápot abban a venti 1 piros és 1 fekete kábelen keresztül kapta az áramot gondolom a Chieftech ventije is vagyis a táp ventije 2 zsinórón keresztül kapja az áramot az új venti meg 4 mit lehet ezzel csinálni össze lehet forrasztani vhogy őket? mindenképpen úgy szeretném megcsinálni mintha gyárilag olyan lenne vmi tápmodder zseni lécci segítsen!

Üdv... 100kg! -
100kg
tag
Azt senki nem tudja hogyan tudom meg hogy mekkora a légszálítása a gyári ventimnek a tápban? Vagy milyen venti létezik ami halk eléggé nem baj ha nem ledes csak halk legyen és azért mozgassa is a levegőt
tudtok vmi jót? -
100kg
tag
Hali!
Van 1 Chieftech gps-400aa tápom 12cm-es ventivel az alján (de sztem ismeritek ezta típust) Olyan kérdésem lenne hogy ezen ki tudnám én házileg cserélni a ventillátorját mert vmi halkabbnak jobban örülnék! Mennyire bonyolult ez vmi leírás vagy iylesmi található valaki segítsen pls.
Üdv... 100kg! -
100kg
tag
Hello!
Olyan bajom lenne hogy vettem 2db Terratech ide kábelt olyat ami kéken világít ha rádugom a tápcsatit! De az 1ik sipol mint állat magas hangon! Ott ahol a fesz transzformáló vagy mi van abból a kis dobozból jön ki a hang mit csináljak vele? Elég drága is volt és még nem is hagyom menni mert idegesít a sipolása!
Üdv... 100kg!
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Subaru topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

aki segít nekem