- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
MontyCrew
senior tag
Hali, Az AIO-m jelen esetben Enermax Liquimax III rendelkezik egy rgb-s pumpával, valamint egy rgbs ventivel, amiknek ILYEN a csatlakozója. Nekem van egy Phanteks gépházam, amiben szintén van egy LED amihez van egy vezérlő gyárilag, Annak viszont ILYEN csatlakozói vannak. A kettőt össze tudom hozni valamilyen formában, hogy tudjam ugyan úgy kezelni 1 gombbal?
-
MontyCrew
senior tag
válasz
razorbenke92 #20149 üzenetére
Ez jó! Koszi, csemegézek!
-
MontyCrew
senior tag
üdv,
Olyan kérdésem volna, hogy ILYEN tápkábelt hol tudok venni ami gépházon belülre jó és a vége apa rész, ami csavaros, hogy a gépház végére lehessen rögzíteni. Tápot szeretném a gép seggéből belülre költöztetni.
Köszönöm.
-
MontyCrew
senior tag
Sziasztok!
Arra az elhatározásra jutottam, hogy a gépházamat és a gépemet egy kis sufnizásnak vetem alá, amihez lenne pár kérdésem. A Tápom kábeleit szálanként szeretném harisnyázni, de a csatlakozókat hogyan tudom a kábelről eltávolítani sérülés nélkül? Hogy célszerű ezt a procedúrát véghez vinni?
Gépházas dolog, Ki szeretném vágni a gépházam oldalát, majd feketére festeni az egészet kívül belül, Ezt itthon el tudom végezni? ha igen, akkor milyen festék kellene hozzá?
Egy Sharkoon AL2 nevezetű kis micros házam van.A táp ás vinyó dvd író kábeleit kábelmenedzsment hiányában hogy tudom a legegyszerűbben eltüntetni?
Most így hirtelen ennyi jutott eszembe, Esetleg boltban plexit hol lehet cenni, és milyen vastagot célszerű beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Lexus, Toyota topik
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest