- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
speed3456
aktív tag
válasz
mr_ricsi #13836 üzenetére
a procit hűti de az automatikának hála rohadt hangos, és fölöslegesen mert a speedfan programmal viszább vettem a fordulatot aztán 1-2 fokkal lett melegebb. Ez sztem PWM-es.
-
speed3456
aktív tag
válasz
Wind-Storm #13829 üzenetére
bocsi de elég ratyi a fényképezőgépem (minden helyzetben homályos xD ) a telómon meg most rossz a kamera szoftver.
nincs rajta más csak két kábel.
-
speed3456
aktív tag
válasz
Wind-Storm #13827 üzenetére
-
speed3456
aktív tag
Szasztok! Van egy ilyenem és szeretném megoldani hogy a gyári LGA775-ös hűtőm fordulatát állítgassam vele. Az a kérdés hogyan csináljam meg?
-
speed3456
aktív tag
Sziasztok! Nem tudtam melyik fórumba forduljak a kérdésemmel, de úgy gondolom itt helyén van
Van egy fujitsu siemens amilo pa 1538 laptopja egy ismerősömnek. Na már most ez híres arról, hogy túlmelegszik és leolvad a gpu. Ezt kellene megelőzni ezért kicsit jobban szemügyre vettem az alját és azt láttam hogy a ventilátor fölött a hely ahol a levegőt szívná le van takarva gyárilag de a helye meg van. a jobb oldalon látható
Ezért a véleményeteket kérném hogy javulna e a hűtés ha eltávolítom azt a kis takaró "lemezt" (mert valami vékony cuccal ragasztották le már majdnem papír).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Gaming notebook topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Steam topic
- Magyar az űrben
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest