- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
a molexhez nem kell semmi 2300 forintos cucc csak egy vastag tű vagy műszerész csavarhúzó. aki ezzel a módszerrel csinálta mindent megtudott csinálni vele még az ATX csatit is.
-
trassher
addikt
válasz
God MonXter #2668 üzenetére
akkor elégnek kell lennie. mert a legvékonyabb kell majd a fénycső kábeleire abból meg a tápra szinte semmi se kell.
-
trassher
addikt
válasz
God MonXter #2666 üzenetére
hát ha nem óriás tápod van mihez 20 külön kábel van akkor simán elég kell hogy legyen
-
trassher
addikt
válasz
God MonXter #2654 üzenetére
hát ha egyszerre fog világítani a 3 kék meg az 1 UV akkor szvzs semmi sem fog láccani a kábelekből mert az UV fény mnagyon gyenge, csak sötétben van élvezhető fénye. régen amúgy nekem is az alaplap mellett volt az UV-m és jól világított a kábeleknek de most kettő van az oldallapon pont úgy hogy nem lácanak de mindent bevilágítanak.
-
trassher
addikt
azt írták hogy a talikon mindíg van egy raklappal szóval ha kell akkor oda érdemes menni éret mert ugye ott van minden színben és segítenek is ha nem megy valami
-
trassher
addikt
válasz
God MonXter #2604 üzenetére
persze. nemsokára megyek fel aztán megkérdezem neked
szek.: megkérdeztem, ha írnak választ szólok.
[Szerkesztve] -
trassher
addikt
válasz
Winner_hun #2593 üzenetére
jah értem. lan partyn egyik havernak is volt aztán elkezdte verni a gépet és arra villogott mi meg fetrengtünk a röhögéstől aztán csak másnap esett le neki miért
-
trassher
addikt
válasz
Winner_hun #2583 üzenetére
nem lenne érdemes inkább fénycsővezérlőt venni? azzal is lehet állítani az érzékenységet meg van hozzá egy csomó effekt is
-
trassher
addikt
válasz
7Heads Drago #2446 üzenetére
jah azt ami a lapon van
-
trassher
addikt
válasz
7Heads Drago #2439 üzenetére
ilyen nekem is volt. azt hittem szétment a táp de nem. én kivettem az elemt majd visszaraktam és utána jó volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged