- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
brno
csendes tag
Szevasztok!
Én is kérdeznék. Van egy MSI 915p Neo2Platinum alaplapom, vettem egy icybox 3,5 '-os helyre szerelhető előlapi panelt, amin van jack-anya fülhallgatóhoz és mikrofonhoz. Mindkettőhöz alaplapi csatolókábelek, de ha azokat rákötöm a JAUD2 alaplapi csatolóra meg se nyekkennek. Intel specifikációnak megfelel a panel (az USB és firewire alapra csatolva működik is)).
Amit erről a JAUD2-ről találtam azt elolvastam. 7 kábel kell, 7 kábel van, variáltam, amit csak lehetet, szédszedtem (megnéztem a nyákon hogyan van illesztve a mikrofon és a fülhallgató dugalj). A mikrofon dugaljhoz 2 ér fut, a fülhallgató dugaljhoz 4 ér fut a nyákon. Jumperek nincsenek a JAUD2-n.
Ha működne: akkor a hátsó jackbe dugodt hangfalaim, abban apillantban elhallgatnának, ha az frontpanelbe bedugok egy fülhallgatót. Ehhez képest semmi sem történik. Egy nyikkanás sem jön át. Szoftveres állitás? BIOSban?
Kösz a segitséget. -
brno
csendes tag
Két kérdésem lenne:
1. Akarnék venni egy 3,5' helyre szerelhetp Revoltec analóg ventiszabályozót (4 ventihez). A problémám vele az hogy csak 7 V-ig lehet vele leszabályozni a feszültségeket.
Meg lehet-e bütykölni úgy, hogy mondjuk 2-3 V-re leszabályozza a feszültségeket?
2. Előlapi panelt, ami firewire, USB, microfon, line out kivezetéssel rendelkezik és ALAPLAPI helyekre csatlakoztatható kapható-e Magyarországon? Németországban pl. van: [link]
Kösz a segitséget előre is.
[Szerkesztve] -
brno
csendes tag
Nekem is lenne két kérdésem:
I. P4 3 Gh, Radeon x600 pro pcie, 160 Gb PATA mellé vettem egy FSP Green Power tápot, nekem alapjáraton tökéletes a hangereje (a tesztekben halkabbnak irják a BlueStormoknál). Lényeg a lényeg vettem egy Aerocool cool panel 2-t, amin van ventiszabályozó négy ventihez (digitalis). A házban van 2 artic cooling fan 3 venti hátul, a processzoron egy Coolink u8-1900 (egy 92 Silentmaxx-ventivel). Ha leszabályozom a fordulatszámot a szélzaj csökken, alig hallani, de elkezd bugni valami. Szerintem a tápban a tekercselés, esetleg egy kis rezonancia a lassabb fordulatszám miatt, vagy valahol a kapcsolókból jön? Ha kihuzom a hátsó ventiket és csak processzorventit lassitom akkor is jön, a tápból, asszem. Éles, hangos. Mi a teendő ilyenkor? Manualis ventillátorszabályozóknál is van ilyen probléma?
II. A kretének ugy oldották meg a line out és mikrofon kivezetést elöl, hogy hátul ki kell vezetni és be kell dugni a hátsó mline out és mikrofon kivezetésekbe, vagyis a hátsó kivezetések kilőve. Ehhez képest az alaplapon (MSI neo2 platinum) van egy 9 tűs csatlakoztatási lehetőség, ami direkt aront apnelekhez van kialakitva. A panelen egy 6 tűs csatlakozó van, amiből három a mikrofon kivezetéshez, három a fej line out-hoz tartozik. összekábeleztem, variáltam az alaplapi csatlakozást, de meg se nyekkent. Kéne valaki, aki ért ehhez.
Előre is kösz a segitséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA SuperNova 2000 G+ moduláris tápegység - 2027ig garis
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Corsair CX750M 750W Moduláris Tápegység
- Cooler Master MWE Bronze V2 750W 80 PLUS Bronze
- SILENTIUMPC Fortis 5 Dual Fan Intel/AMD Univerzális Processzor hűtő
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged