- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
TibChee
tag
Üdv!
Tudtok valami jóféle magyar (agy magyarországra is szállító) boltot, ahol modding cuccokat is lehet venni?
Konkrétan egy Corsair HX 750-es táphoz szeretnék venni egy ILYEN kábel csomagot, de nem nagyon találtam eddig olyan boltot, ahol volt ilyen és onnan sem szállítanak Magyarországra. De lehet (legalábbis bízom benne), hogy csak rosszul kerestem.
Ha valaki tudja, hogy a fenti terméket hol tudnám beszerezni, vagy netán van valakinek egy ilyen eladó, akkor nagyon megköszönném a segítségét.
-
TibChee
tag
válasz
macko20 #18075 üzenetére
Hmm. Most, hogy mondod, már látom, hogy a második csomag, ami csak az AX1200-zal kompatibilis, az nincs benne a másik ketttőben. Viszont a CP-8920045 és a CP-8920005 között nem sok különbség van (már ami a kompatibilitási listát illeti, de a kábelek számában sem látok olyan óriási különbséget), ellenben az áruk nagyon különböző.
Egy HX750-es tápom van. Igen, a külön harisnyázott kábel kellene, lényegesen jobban néz ki szerintem. De a CP-8920005 is az, ha jól láttam és árban is még elfogadható lenne.
-
TibChee
tag
Sziasztok!
Lehet, hogy kicsit hülye kérdés, de mi a különbség ezek között a Corsair kábelek között?
CP-8920045
CP-8920001
CP-8920005Pontosabban miért lehet ekkora árkülönbség a kábelek között?
Ha nem tévedek, akkor a tápokon ugyanolyan csatlakozók vannak, azaz mindegyikhez jónak kelle lennie a kábeleknek.
Az elsőnél és utolsónál fel is van tűntetve az összes modell, még az AX1200 is. Árban viszont óriási az eltérés, az első majdnem 3x annyiba kerül.Pár kábellel ugyan többet tartalmaz a csomag, de akkor is. Van valami lényeges különbség közöttük?
A második linken lévő csomag meg annak ellenére is jóval olcsóbb, mint az első, hogy pluszban egy 24 pines kábel is van hozzá. Mondjuk ez még megmagyarázná a 2. és 3. csomag közötti árkülönbséget, de hogy lehetságes, hogy a 2. mindössze egy modellel kompatibilis?
Gyanítom ez csak valami marketing agyszülemény, én nem látom, hogy miért ne lennánek kompatibilisek a kábelek. Valaki meg tudná erősíteni ezt nekem?
Előre is köszi!
Egy HX750-hez kellene, szóval a 3. linken szereplő csomag tökéletes lenne, csak nem értem ezt az árazást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Linux kezdőknek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest