- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wattafaka
senior tag
A videókártyám: MSI R9 270 Gaming 2 GB (1 darab 6 tűs csatlakozóval).
És igazából most a kábel létezésével kapcsolatban elbizonytalanítottál, viszont én találtam ilyet, akkor ez kamu lenne?
http://ipon.hu/webshop/product/delock_82924_sata___pci_e_tapkabel_atalakito_0.21m/207291 -
wattafaka
senior tag
Sziasztok.
Tervezem egy Chieftec CTG-500-80PB táp vásárlását, és szeretném a 4 illetve 24 tűs alaplapi csatlakozón kívül az összes fennmaradó komponenst (videókártya, HDD, ODD, ventillátor fordulatszámszabályozó) egyetlen ágon üzemeltetni. (3 * SATA)
Az elképzelésem a következő:1. SATA - HDD
2. SATA - ODD
3. SATA - egy SATA->2*SATA Y kábel után egy SATA->Molex kábellel a fordulatszámszabályozó, illetve egy SATA->6Pin PCIE kábellel a videókártyaA kérdésem az lenne, hogy elbírja-e a táp ezt a 4 komponenst 1 ágon? Az indokom erre a megoldásra az lenne, hogy a ház kialakítása révén a nem használt ágakat el tudom rejteni, így nem lenne káosz a rengeteg lógó kábel miatt.
Előre is köszi a válaszokat,
W
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged