Új hozzászólás Aktív témák
-
>Deego..
senior tag
*
-
>Deego..
senior tag
Keresek egy a munkájára igényes, a modding területén jártas, megfelelő kézügyességgel, anyaggal, szerszámokkal rendelkező, s vállalkozó szellemű egyént aki elvégezné egy mATX ház minimális átalakítását.
Előljáróban a megjelölt területeket kellene kivágni.
A továbbiakról P.Ü.ben adok tájékoztatás.Egész könnyű kis munka lenne aminek a jutalmáról megalkuszunk.
-
>Deego..
senior tag
(17557) hozzászólásra valaki tud választ adni?
-
>Deego..
senior tag
Ennek a tápnak a floppy csatlakozói helyére mehet molex csatlakozó vagy vga tápkábel?
Ha igen mekkora lenne a terhelhetősége egy i3 2100 mellett?
-
>Deego..
senior tag
Egy kisebb ITX gép építésébe kezdtem.
Tánácsot szeretnék kérni a flex atx táp elhelyelhelyezésében.Pár kép szemléltetés céljából.
A ház elejébe egyenesen avagy elfordítva esetleg a hátoldalára rögzítve a 80 mm-es venti helyére?
-
>Deego..
senior tag
Ha valaki foglalkozik fémlemezek megmunkálásával és rám tudna fordítani pár percet az kérem jelezze P.Ü.ben.
Könnyedebb munkáról lenne szó amit jutalmaznék is.
-
>Deego..
senior tag
Érdekelne hogy itt a fórumon valaki tudva estleg vállalna egy 4 pines Y 3 ágú elosztó készítését?
-
>Deego..
senior tag
Kábelharisnyázni szeretném a tápom. De nem tudom hogy oldhatnám meg (pl a sata tápkábel) soros csatiainak a harisnyázását.
Pontosan erre gondoltam. -
>Deego..
senior tag
Most olyan problémám van, hogy rendelkezem egy Asgard III házzal.
Az előlapi méhrácsos cumót leszedtem és full plexit rakok rá, 1 odd vel rendelkezem aminek a helyét kivágtam a plaxin, de sajnos sikerült eltörnöm a 2 oldalát.
Festeni szeretném majd matt feketével (spary), az a baj hogy az eltörés helye meglátszik. Ezt szeretném eltüntetni hogy a repedés ne látszódjon, sajnos már ekkora nagyságú plexim már nincs hogy másikat csináljak.
Így ötletek kellenének mivel lehetne eltüntetni hogy ne látszódjon a repedés vagy eltörés helye?Íme egy kép miről is lenne szó, gyorsba firkantottam.
(#15051) Rivaul
eskü kipróbálom
(#15052) xtevo 1k azért nem szeretnék erre költeni. Még van otthon kb 5 cm magas hangszigetelős szivacsom, majd abból is összehozok valamit ha a bicikligumis dolog nem jönne össze.
-
>Deego..
senior tag
Hogyan és milyen otthoni dologgal tudnán helyettesíteni a gépházam mûanyag talpát? Avagy mit javasoltok a rezgés elnyeléséhez?
Otthoni partikákat szerektnék kipróbálni.
-
>Deego..
senior tag
Üdv
Mivel lesz egy pár nap esetleg hét szabadidőm így neki szeretnék kezdeni egy Xigmatek Asgard III moddingnak.
A belső részét szeretném átalakítani, mert nincs szükségem annyi HDD tartóra és a szellőzésen is szeretnék javítani.
Valszeg a belseje is átfestésre kerülne. Finomabb csiszolópapírral szeretnék rajta átmenni, érdemes ezzel vagy mással próbálkozzak?
És matt festékkel szeretnék használni, mindenképpen spary lenne az ideális.
Érdekelne melyik márkát érdemesebb megvenni ami jól fed és nem is csúnyán szárad? -
>Deego..
senior tag
Üdv
Érdeklődnék hogy egy Xigmatek Asgard III házból hogyan tudnék egy ITX vagy egy mATX méretú házat összehozni?
Avagy ha nem menne akkor hangszigetelni szeretném, dem tudom hogy hogyan.
-
>Deego..
senior tag
válasz
Wind-Storm #13422 üzenetére
Köszönöm szépen, már rákérdeztem.
-
>Deego..
senior tag
válasz
Wind-Storm #13420 üzenetére
Némelyik Arctic Vga hűtőhöz adják.
-
>Deego..
senior tag
Üdv
Ilyen átalakítót keresek vga hűtőhöz, mert az én vgamon csak 2 pines csati van.
Érdeklődnék hogy hol lehet beszerezni, ha egyáltalán van valakinek fölös akkor kifizetném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged