- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aftershock11
csendes tag
válasz
Panthera #20967 üzenetére
A felszerelést én is hasonlóképpen gondoltam, csak attól tartok, hogy a viszonylag nagy felület miatt nem lesz semmi tartása (külföldről igazából csak tekercsben érné meg, de az semmiképp sem elég stabil amit fel lehet tekerni, így vagy úgy).
Helyben (országon belül) lenne a legjobb, mert egy stabil 1x1 méteres táblával nagyon könnyű lenne dolgozni például és bőven elég is volna.
-
Aftershock11
csendes tag
Sziasztok!
Remélem jó topikba írok
Szeretném a mostani telibe fém, alig perforált oldalsó paneleket lecserélni a házamon lyukacsos, mesh panelekre, viszont nem tudom honnan szerezzem be hozzá az anyagot.Amit találok az mind gyengébb minőségű, könnyen hajlítható, sérülékeny meshnek látszik, nem úgy mint általában a nagyobb gyártók házain (pl. FormD T1, Meshlicious, Meshify C, stb.), amik meglehetősen stabilnak és rigidnek tűnnek.
Van bármi ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Ford topik
- Google Pixel topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- EAFC 25
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Home server / házi szerver építése
- E-roller topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest