- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sziasztok, egy vertikális vga tartó behelyezése után, van rá mód, hogy még egy hangkártya is elférjen valahogy?
-
válasz
oroszbence #14617 üzenetére
Szia, köszi de úgy döntöttem veszek egy 8 csatornásat, már csak valami normális árban lévő terméket kell találnom.
Ezt a Scythe-márkát megfelőlen is találnám 5.000ft küröl van a 8 csatornás, csak épp nem kapni sehol
Mindenhol a 12-es van, de a francnak sem kell annyi.
-
válasz
oroszbence #14605 üzenetére
Ahha, hát ugye most ami van benne amit adtak a házhoz az gyárilag 3db ventit lát el, még egy ilyet kéne szereznem és jó is, láttam az apron de már nem lehet venni belőle. Mert ez amit linkeltél szép és jó, de nem akarok ennyi pénzt költeni egy ventiszabályzóra.
-
válasz
Pubszon #14602 üzenetére
Akkor hogy oldjam meg
Vegyek még egy szabályzót, és arra kössem?
Vagy mi az ötleted?
Most 3 ventit hajt, mert gyárilag annyit bír, és gyárilag annyit venti is volt a házhoz, amit vettem pluszba ventit azt már az alaplapra kötöttem.
De még 3 ventit vennék, ezért kérdezem hogy szerinted akkor inkább vegyek még egy szabályzót?
-
válasz
oroszbence #14599 üzenetére
Ez lesz az, köszönöm
-
Sziasztok, nem tudom jó helyre írok e, de megkérdezem hátha ...
Vettem egy fractal házat, és volt benne egy ilyen ventilátor fordulatszám szabályzó ketyere:
ami jól és szépen teszi is a dolgát, na már most ez 3 ventilátort tud szabályozni, vagyis ennyit lehet rádugni
na már most a kérdésem az lenne hogy, ahova a ventiket dugom a szabályzó zsinórján, azokat szeretném elosztani hogy több ventit rá tudjak kötni. Na ezt a dugót kéne elosztanom, de nem tudom hogy hogyna keressek rá vagy minek hívják azt amivel el tudnám osztani ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Fűnyíró topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged