Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz
ngabor2 #5593 üzenetére
Speakernek szerintem föld és 5V is kell (speaker kivezetésről jön a jel, +5V a tápfesz, GND a közös föld).
Ha nincs két HDD vezeték, akkor föld a másik valószínűleg. Powernek meg ott a kettő, ha nem világít, akkor ellentétes polaritás.
Gigabyte honlap is csak ilyenkor tud meghalni.
-
-
FehérHolló
veterán
válasz
lazydog #3469 üzenetére
Inkább a másik topicban folytassuk, ha folytatjuk egyáltalán ezt a szálat! Erre is légyszi ott válaszolj, ha válaszolsz!
Nem költségcsökkentést várok, hanem kihívás.Különben a mikroproci programozás része az igazán érdekes számomra, a világításos ötlet csak keretet ad neki. Megfelelő fényerőt és egyenletes eloszlást pedig lehet biztosítani.
Fürdővel az a baj, hogy egyrészt a nedves levegő miatt a forrasztásoknál (amiket nem fogok/tudok túlzottan szakszerűen lefedni) könnyebben áthúzhat az áram, bár ez 3-12 voltnál egyáltalán nem valószínű, de ha bekövetkezik, elrontja az egész rendszert. Nagyobb baj az, hogy nem tudom cseppbiztosra csinálni. Izzólámpa helye és a fürdőszoba szekrény világítása is vízmentesre van jelenleg kialakítva. Elég kicsi ugyanis a fürdőszoba, így a kád meglehetősen közel van az összes fényforráshoz.
Szerk:
#3471: Köszi az ötleteket!
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
Ide is belinkelem, hátha van közöttetek olyan, aki nem nézi a másik topicot, de tudna segíteni. [link]
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #3219 üzenetére
Bár arra mindenképp vigyázni kell, hogy az USB-porton max 0.5A áram folyhat át, különben lekapcsol. (Ebben az értékben nem vagyok teljesen biztos, csak emlékezetből mondom, ha hibás, valaki javítson ki legyen szíves!)
-
FehérHolló
veterán
válasz
.:GoliBali:. #3217 üzenetére
Ha nem érzékeny annyira a feszre, akkor én vagyok olyan elvetemült, hogy rádugnám az egyik USB-portra (4.75-5.25 V között van). De rám ne hallgass!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged