Új hozzászólás Aktív témák
-
niklebi
senior tag
Na elvágtam ma délután a sárga vezetéket ahogy mondtad és ahogy a képen volt
Az eredmény az lett ,hogy a ventilátorok el sem indultak. Olyan mintha kihúztam volna őket. A lényeg nem ez volt a probléma. Szerencse, hogy a 3 csatlakozóból csak egyet vágtam el így a maradékkal még ha néha leállva is de mennek. Ott valami más lesz a probléma és a megoldás is. Azért köszi, hogy megpróbáltál segíteni.
-
niklebi
senior tag
Értem
Tehát még ki sem kell vennem a mostani helyéről csak elvágom és kész
Nagyon köszönöm
És ahogy mondani szokták "ha lúd legyen kövér" lenne még egy kérdésem. Mivel nagyon utálom ahogy a gép oldalában a vezetékek vannak azt szerinted meg lehet oldani valahogy, hogy például egy panelre összehozni az összes vezeték csatlakozóját? Úgy értem, hogy a tápból mondjuk a 12V-os ágat rátenni és azt szétosztani több molex+sata és egyéb csatikra? Remélem érthető mire gondoltam? -
niklebi
senior tag
Az egyik kollégám az én ötletem alapján csinálta. Ezt a sárga vezeték dolgot nem értem
persze azt sem tudom,hogy a ventik eredeti vezetékezése hogy néz ki. A képen látható sorrendben vannak az eredetiek is? Bocsi de nagyon analfabéta vagyok ezekhez a dolgokhoz, és mindent tudnom kell hogy mit mondjak majd neki hogyan alakítsa át ezt a kis kütyüt. Tehát ha jól értem akkor a sárga összekötések közül mondjuk a legtávolabbit kell megtartani és kivezetni a végére a többi maradhat így ahogy van?
Szerk, most nézem a képet ami hátulját mutatja és akkor ahogy ott van az maradhat a többi sárgát meg le kell forrasztani ami az első képen van?
-
niklebi
senior tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség! Vettem az aprón egy Zalman ZM-MFC3-as venti vezérlőt és rákötöttem 6db ventilátort. Ebből 3 egy ilyen kis akármire van kötve.elölről,
hátulról. Na most a problémám ,hogy a szabályzó állandóan ki-bekapcsolgatja ezt a három ventilátort és mivel ezek pont a radiátor ventik így nem a legegészségesebb a rendszernek. Mi lehet a gond? Miért nem mennek folyamatosan? Az elektronikához kb. égőcsere szinten értek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Gyúrósok ide!
- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest