- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Con Troll
senior tag
Sziasztok!
Egyik ismerősömnél láttam egy olyan ledsort, ami hangra /zenére/ reagált. Minél hangosabb volt a zene, annál több led világított sorban.
Egy ilyet összeszerelni egy teljesen amatőrnek (=nekem) mission impossible lenne? Nagyon megtetszett, mahinálnék magamnak is egyet. Esetleg valami ilyesmi cuccokról leírást tudtok linkelni?Köszi előre is.
-
Con Troll
senior tag
Sziasztok!
Remélem jó topikba írok, kereső alapján ez tűnt a legjobb opciónak.
Van egy telefonom, benne 3,7 V-os, 1500 mAh-s akku. A gyári töltője elromlott, így csak USB-ről tudom tölteni, reggel viszont több napra terepgyakorlatra megyek, így az USB töltés kiesik. Töltőt nem tudok már venni, időhiányában. Van egy töltő, aminek a csatlakozója kompatibilis a telómmal, a gond csak az, hogy a töltő output-ja 5,0 V, 1200 mA.A kérdés az lenne, hogy lehet-e valami baja a telefonom akkujának, ha ezzel a töltővel töltöm? Akku felrobban, kisül, stb.. Nagyon nem értek az elektronikához, úgyhogy ha hülyeséget írok, elnézést.
Egyébként próba erejéig bedugtam a töltőt, a telefon töltődött. De huzamosabb ideig nem merem egyelőre fent hagyni.Köszönöm előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest