- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThaBoss
senior tag
Végül is tényleg van értelme, de pont ez az, hogy 1-2 ventiért, mert az alaplapon elfogyott a csatlakozó, na ezért tök felesleges.
Valahol láttam én is egy játékgépet valamelyik nagyobb vállalat kínálatában, készre szerelve adták komoly SLI v. CF rendszerrel, és akkor még nem volt 1kW+ táp, és két kisebbel oldották meg, de nem tudom, hogy hogyan... De mintha ott mindkettő be lett volna kötve mindenhová... Passz.
Vagy házilag: [link]
-
ThaBoss
senior tag
válasz
LucaToni #9569 üzenetére
Akkor egyszerűbb megoldás egy Y elosztó, persze ha ugyanolyan ventiket használsz. Akkor egy portra 2 vagy 3 (elosztótól függ) szélgépet köthetsz.
Aztán ott vannak a ventiszabályzók. Egy előlapival több csatornán, csatornánként több ventit is pörgethetsz, ehhez pedig csak 1 molex csati kell a táptól.
De ha mindenáron plusz tápot akarsz a gépbe, akkor azt külön kell kapcsolgatnod, itt egy kis videó: [link] -
ThaBoss
senior tag
Na akkor belecsapok a jövő héten...
Lomex nálam sem érhető el, talán karbantartás miatt.Sajnos mivel nekem is új, amit írtál, így nem tudok ajánlani semilyen céget, talán valaki más tudna ajánlani.
LucaToni: persze, hogy megoldható, kérdés, hogy van-e értelme...
Mit szeretnél vele csinálni? Külön pörgetni a ventiket? -
ThaBoss
senior tag
Köszi szépen!
Közben nézelődtem én is itt-ott. Egy olyan amilyet te is használsz jó lenne nekem a neonhoz. Az átmérője is stimmelne és árban is rendben van. Egy ilyen biztosan lesz!Ami a többi kapcsolót illeti, azok most karos kapcsolók nálam. Mindenképpen maradnék náluk, de akkor cserélem ledesre, sőt még láttam ilyenben fedeleset, akár arra is elcsábulhatok...
Most itt tartok éppen: [link]
-
ThaBoss
senior tag
Ohhh... ezer hálám!
De igen, lényegesen egyszerűbb lenne, csak a gond az, hogy minden alkatrészem megvan már hozzá, csak a ledek és az ellenállások kellenek. Már be is van építve, feláldoztam az egyik előlapot, tehát félkész a mutatvány, így felesleges lenne külön megvenni a készre szerelt kapcsolót.
De csak a kíváncsiság kedvéért tudnál linkelni egy ilyen kapcsolót valamilyen BP-i szaküzlet kínálatából?És mégegyszer köszi!
-
ThaBoss
senior tag
Üdv!
Csinálok egy kapcsolórendszert magamnak a gép előlapjára, és szeretném hogy a kapcsoló bekapcsolásakor kigyulladjon egy LED, amolyan állapotjelzőként. A kapcsolók fix 12V-ról mennének, kérdésem pedig az, hogy mondták a LED elé tegyek egy ellenállást. Mitől függ, hogy mekkora ell. kell oda?
Valami ilyesmi világítás lenne: [link], ehhez mekkora kellene?
Sorry, ha nem tudtam érthetően kifejezni magam, az amatőrök között is amatőr vagyok!
THX!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged