- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
addikt
válasz
imibogyo #18931 üzenetére
Koszonom a segitseget mindenkinek! Most volt egy kis idom foglalkozni a dologgal es latom, hogy ez az elektromos Einhell 190 kit fix bekotesu tehat nem lehet vizlevalasztot kotni ra. Szukseges ez erre egyaltalan? Nincs tartaly ill. azt irjak nem igenyel kenest. Ez esetben elmeletben a kifujt levegonek szennyezodes mentesnek kene lennie, nem?
Vagy inkabb vegyem meg a nagytestveret ami mar nem fix bekotesu es vegyek hozza egy vizlevalaszto/szurot?
Koszonom!
-
Landon
addikt
Nagyon koszonom a segitsegeteket! Kerestem a kezikoynveben ill. online is de csak nem lelem, hogy a fentebb linkelt Einhell kompresszornak hany colos a csatlakozasa. Hogy tudnam ezt kideriteni? Abbol, hogy hany bar-t tud (8) nem lehet kovetkeztetni az atmerore? 1/2"-es lenne?
Koszonom!
-
Landon
addikt
Sziasztok,
Nem kifejezetten vag a topicba a kerdesem de nezzetek ezt el nekem kerlek, a "PC tisztitas" topic teljesen halott.
Kerdesem: elektromos kompresszort mennyire ajanlanatok PC tisztitasra? Olajosat nyilvan semmikepp nem vennek mert allitolag az olajcseppek elkerulhetetlenek meg jobb szurokkel is de elektromos kompresszornal ez a problema nem all fent ha jol tudom. Viszont olvastam olyat, hogy minden tipusu kompresszornal a tartajba osszegyulik a kondenz viz egy ido utan ami bekerulhet a csobe es igy a PC-be. Ez mennyire egy valos veszely?
ezt neztem ki.
Koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest