Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veze
őstag
válasz
Landon
üzenetére
Amit imibogyo linkelt az már olajoz is a levegős szerszámok alá.
Csak leválasztó és nyomás szabályzó, talan a legolcsobb megoldás itt [link]
vagy webáruházas [link]
nekem van egy ilyen extol (meg olajozós is mert többfelé van ágaztatva a levegős rendszer) és teljesen jól működik, a 10 bar-t is bírja, mert annyinál kapcsol le a kompresszor
nekem ugy rémlik az Einhell kompresszor 1/2 colos csatlakozású, bár mostanában nem szerelgettem. anno az 50 literhez még hozzácsaptam egy 80 literes gáztartályt (autóbol kivett, nem lett ujra vizsgaztatva a tartály) igy van most 130 liter puffer, ami elég tartalék akkor is ha valami több levegőt kér.
Ha nagyon fontos, estére megnézhetem otthon
csak vízleválasztó nyomászsabályozó és műszer nélkül: [link] -
imibogyo
veterán
válasz
Landon
üzenetére
Ez nem is tartályos, tehát nincs tartályban összegyűlő kondenzvíz, ettől még nem fújnám jó szívvel a gép belsejébe. Olcsón lehet már kapni levegő előkészítő egységet (én valami 4500 Ft-ért vettem, csak most nincs időm boltokat keresgetni neked) ez megköti, mind az esetleges olajat, mind a vizet. Ha huzamosabb időre tervezel, ennyit szerintem megér...

-
válasz
Landon
üzenetére
A villanykompresszoroknál is van valamennyi kenés, mert súrlódó elemek vannak benne, de ez kevésbé problémás.
Az, hogy a beszívott-sűrített pára kicsapódik inkább lehet problémás.
Speciel én mindig kompresszorral takarítottam a gépeim, és mások gépeit is, pedig sok dolog miatt nem javallott.Én mindig azzal szoktam kezdeni, hogy megnyomkodom a levegőt a kezemre, és megnézem mennyire porlaszt vizet. Ha van, 1-2 kisebb köpésre elég maximum. Azután meg nagy nyomást engedek ki, és távolabbról fújom, így ha van is benne még, úgy elporlasztja, hogy nemigen éri a gépet. Ha nem lövöd le vele közvetlen közelről az SMD alkatrészeket, nem lesz vele gond.
Másfelől én a bordákat, ventiket szoktam portalanítani közvetlenül, a nyákokról, IC-kről meg a járulékos levegő lefújja a port. Ha komoly szennyeződés van, akkor sem fújok közelről a panelokra, hanem egy pici ecsettel megszúrkálom a koszt (vigyázva az ESD-re)
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Zalman ZM1200 ARX 80plus Platinum 30 hónap garanciával!!! AkciÓÓ!
- Chieftec GPA-400S8 400W, 80+ minősítésű tápegység
- be quiet! Dark Power 12 1000W TITANIUM - Garancia 2032.08.31
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- Corsair SF600 600W Gold SFX Moduláris Tápegység
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest