Új hozzászólás Aktív témák
-
Arnold2
őstag
Tök vékony, narancssárga, áttetsző fólia ami körülbelül egy papírlap vastagságú.
Nem nem nyúltam hozzá, mérnök ember leszek (1. szabály: Ne gányolj!). De ha nagyon nincs semmi megoldás, akkor van egy ötletem. Ha minden kötél szakad és nincs más, akkor egy próbát megér.
De mielőtt bármi visszafordíthatatlan kárt okoznék, illetve súlyosbítanám a szitut még körbekérdezősködöm. -
Arnold2
őstag
Srácok!
Nagy segítség kellene (talán azért egy kicsit túldramatizálom).
Van e bármilyen lehetőség szalag kábel javítására?
Logitech G15 billentyűzetemet szedtem szét, hogy tisztítsam. Abban ugye van egy kis LCD kijelző. Sajna nem olvastam utána,hogy ha az LCD környékén nem vagy BAROMI óvatos akkor biza szakad a szalag kábel. Én óvatos voltam,de sajnos nem annyira így 8 kisebb adatszálat és a két táp szálat szakítottam át. Ez így az egész szalag 1/3 körülbelül.
A cseréje durván macera lenne (mármint a kábelé), így ezért kérdem, hogy létezik e bármi lehetőség a szalag javítására?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Huawei Mate 20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged