- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelen
csendes tag
válasz
Lucif-R #5850 üzenetére
Köszönöm a segítséget Lucif-R
Az a baj hogy nem férek hozzá ahhoz a ponthoz ahol be vannak kötve ezek a kábelek így nem tudom végig követni a kábelt hogy megnézzem sérült-e vagy sem.
A reset gomb nincs beragadva se és rendes hangja van ha benyomom"Multival nézzél szakadást" : ezt részleteznéd nekem egy kicsit, mert sajnos nem vagyok otthon ebben a témában.
-
kelen
csendes tag
Sziasztok,
Érdekes problémával találkoztam minap, hoztak egy gépet ami állandóan újraindul, 3mp-ként sípol és fekete képernyő-
Kicseréltem a házon kiívül mindent benne még mindig csinálta,ekkor elkezdtem a kábeleket vizsgálgatni és rájöttem hogy ha a reset gomb kábele be van kötve csak akkor csinálja, ha nincs rajta akkor tökéletesen megy.
A ház egy Gigabyte Triton 180 blackEz szerintetek mitől lehet, hogy lehet orvosolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Need for Speed Pro Street
- Vicces képek
- Metal topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged