- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolthee
senior tag
válasz
Jembumbi #12085 üzenetére
Az lesz a ludas akkor.
Én most vetem egyet (újat!) január elején és nekem is feltűnt ez a jelenség.
Nagyon nem hallani, csak amikor raktam fel az oldallapot és közelebb hajoltam akkor vettem észre. Ha van kedved járj vele egy kört a szervizbe/üzletbe, de én nem foglalkoztam vele.
Hozzáértők szerint nincs vele nagy gond, lehet attól függetlenül használni. Állítólag a benne lévő trafó tekercse nem olyan jó minőségű és valamiféle rezonancia miatt csinálja ezt. -
zsolthee
senior tag
Se billentyűk alá se mellé nem tudnál LED-eket rakni, nincs elég hely. Ha mégis valahogy sikerülne, akkor nem tudná lenyomni a billentyűket. Van egy másik lehetőség, de az
szinte lehetetlensem kis feladat: utólag beépíteni a kijelzőbe egy lámpát ami megvilágítja a billentyűzetet. Gondolom éjszakai gépezéshez kellene...
Vagy marad az USB-s külső klaviatúra -
zsolthee
senior tag
Szakik, help!
Extrém ház építése pattant ki minap a fejemből, és nagy megtetszett a saját ötletem.Egyenlőre a tervezés fázisában tart a dolog, viszont annyi biztos, hogy cseppet sem fog hasonlítani egy klasszikus értelembe vett PC-kuckóra. Van egy (nem tudom mennyire) ritka elképzelésem a hűtését illetően:
a kültéri levegőt használnám fel a gép hűvösen tartására. Nyilván ez csak a hideg szezonban lesz kivitelezhető, nyáron más lenne az elképzelés. Szóval mennyire rizikós illetve mire kell figyelni egy ilyen jellegű hűtést illetően? Van esetleg valakinek ilyen tapasztalata vagy volt már valakinek hasonló ötlete? -
zsolthee
senior tag
válasz
Jembumbi #11955 üzenetére
Nem vagyok egy nagy modder, de az oldallapnak azért nem ugranék neki flex-szel.
Bár mondjuk a nagyját ki lehet vele csapatni, a precíz vágásokhoz inkább valami ilyesmit kellene használni.
A BauHaus-ba most láttam hasonló kis gépet tizenegynéhány ezerért. Kezdésnek az is jó lehet, korongokat meg csiszolófejeket is adnak hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest