- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Livius #21309 üzenetére
Általában Thunderbolton keresztül csak az Intel integrált IGP-k tudnak kiadni videót, amik játékra édes kevés
Az, hogy melyik vezérlő adja ki a képet, és melyik végzi a grafikai gyorsítást W10-re írt driverek óta már különbözhet. PCIe szinten megy a képanyag delegálása ilyenkor.
Illetve, hogy érdemben is hozzászóljak:
lancellott
Egy kollégámnak van egy PC-je, amit mi csak "AZ" Aktatáskának hívtunk. Elég pöpec konfig, azt hiszem akkoriban 2070-t vett bele, de kipróbálta benne a céges gépből a 2080Ti-t is, mert pont a benne lévő riser lassulásától tartott. Nem volt mérhető.
Plusz előny, hogy a 2070 Type-C-jén gyakorlatilag a monitortól kezdve a billentyűzetig mindent 1 csatlakozással letudott a táp mellett.Illetve ha maradsz az építésnél, ez a riser elég olcsó, egy ilyen projektnél simán aprópénz kipróbálni, és ha nem válik be, féláron eladni.
-
lancellott
tag
válasz
Livius #21307 üzenetére
Kövezz meg.. annak idején, amikor utánaolvastam, írták mindenhol, hogy bármit dugok a laptopra, külső megjelenítőt, az veszíteni fog nem keveset a VGA leadott teljesítményéből. A kategória amiket nézegettem, 1,2-1,7 misi körül mocorogtak, így inkább asztali gép lett belőle. Próbáltam ezt a külső VGA dokkolós dolgot is körüljárni. Az is 16x helyett csak 8x sávszéllel tudott volna dolgozni. Én vágom, hogy nem kell akkora arc, és HD-ben is lehet játszani, de akkor veszek egy szutyok konzolt, és probléma letudva. A teljesítmény, és a képminőség meg sajnos csak asztali konfigon kifizetődő. Amúgy a display port lassabb mint a thundebolt 3 ha jól tudom. Az a leggyorsabb csatlakozási lehetőség, de sajnos az sem elég gyors. FPS-el játszok, és látfontosságú a részletes felbontás, és az FPS.
-
lancellott
tag
válasz
Livius #21297 üzenetére
Bocs, hogy csak most reagálok. nem voltam gépközelben. A jó marha drága laptopos dolgon már túl vagyok.. ugyanis bármekkora.. kicsi a kijelzője. FPS-re nem a legjobb megoldás. A laptopról külső monitor meghajtása megint csak felejtős a sávszél vesztés miatt. A thundebolt 3 csati szintúgy.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- AI tervezheti az Apple chipeket
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- OLED TV topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest