- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kombat
őstag
Igen!
Nem csak a kábelekkel van a probléma, hanem magával a műanyag csatival is. Ezen a képen ugyan kis körök jelzik a pinek helyét, a valóságban viszont négyzetek illetve, csapott sarkú négyzetek váltakoznak és úgy vannak megoldva, hogy ne lehessen össze-vissza dugdosgatni őket, csak a megfelelő helyre.
-
Kombat
őstag
3 VGA lesz?
Ha megnézed a képet, a 4-es és a 6-os pineknél lévő sarkok le vannak csapva. Ezek az igazi csatinál is le vannak csapva, tehát szerintem így már tényleg nem lehet eltéveszteni..
Egyébként most nézegetem a tápról linkelt képet és sajnos azt kell mondjam, hogy csak úgy oldható meg, ha a sata+ide vazeték csatiját összekombinálod a 6 pines pci vezetékeivel, mert egyébként még csak össze sem bírod majd dugni.
-
TomiLi
addikt
Szia !
Szerintem tápos topikban érdeklődj, mert lehet, hogy nem mindegy, hogy az az adott ág mekkora terhelésre van kalibrálva. Úgy értem egy sata, molex kiosztásnak nem kell akkora áram, mint egy VGA-nak... De nem értek hozzá a táposok pengék.... Tőlük szakszerű választ fogsz kapni!
Erre valakinek nincs ötlete? Köszi!
-
Lucif-R
senior tag
UV lámpa csak 1 szimben kapható ( ibolyaszinü ). Igazából nagyon sok fényforrás bocsájt ki UV fényt csak ezek mértéke külömböző ( nekem pl van kék ledem amitől luminál az UV aktív hütőfolyadékom, egy vacak önyujtó aljában van ).
NU azért is csak egy szinben van mert a látható tartományból az ibolya szin felé megy ki ( Ultra Viola - ibolyán túli...
) és ez lumiáltatja az összes olyan egyéb szint ami erre az iboláyntúli ( 400–315 nm ) fényre érzékeny. Tehát nincs olyan UV lámpa ami csak a kék festékre hat, vagy csak a ződre, vagy a pirosra... stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- PlayStation 5
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest