- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
BUZZLGHTYR #17643 üzenetére
Mondjuk tudni kéne a VGA típusát is, hogy mekkora kakaót is kér egyáltalán, mert nagyon nem mindegy hogy egy 200W-ot, vagy egy 100W-ot fogyasztó vga-ról van-e szó. Legalábbis én nem láttam, hogy említetted volna a típusát. A tápod viszont osztott 12V-al rendelkezik (áganként 22A-es terhelhetőséggel, de összesítve nem lépheti át a 32A-es terhelést a 12V-os ág). Ez nem segíti azt a felhasználási módot, amit említettél, de még beleférhet, ha a vga baráti fogyasztású...
Amúgy nem teljesen értem. A tápodhoz ha jól látom két 6-os PCI-E tápkábel tartozik, azok miért nem felelnek meg neked? Miért lenne szükség a barkácsra? Vagy én találtam rossz Liberty 500-ast....
-
macko20
őstag
válasz
BUZZLGHTYR #17641 üzenetére
Az h elindul és megy 2 órát az még nem jelenti azt h holnap nem lesz gond ,a táp oldalán fel van tüntetve a 12V stb/A,tesztekből stb megtudhatod a 12V hogyan van elosztva Pl.: 12V 9A = 108W....tehát (6pinX2) 2X75W =150W -al tartósan nem terhelhető....
-
macko20
őstag
válasz
BUZZLGHTYR #17639 üzenetére
először is azt kéne tudnod h a tápod azon az ágon elviseli-e a 2X6 pin vga áram felvételét ,vagy csak simán elfüstöl...?
-
imibogyo
veterán
válasz
BUZZLGHTYR #17636 üzenetére
-
LLKobe
veterán
válasz
BUZZLGHTYR #17636 üzenetére
Szerintem simán egy moduláris tápot láttál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged