Új hozzászólás Aktív témák
-
oroszbence
tag
válasz
marec1122 #14528 üzenetére
nagyon könnyen elvágod ollóval és a szalagon megvan jelölve hogy melyik + és melyik -, ezekre vagy rá forrasztasz egy vezetéket amit később a táp 12 voltos leágazására csatlakoztatsz vagy veszel hozzá csatlakozót amit könnyedén rápattinthatsz.
Bekötés: A tápodon van molex kimenet. Aminek a kiosztása a következőképpen néz ki És itt a 12V + hozzá kötöd a led sor + oldalához a - oldalt pedig értelem szerűen a - oldalhoz. Ha molexel kötöd be a tápra akkor igen csak egyszerű eltávolítani lehúzod és leszeded a gépről ami nekem van annak könnyedén lejön a ragasztója és foltot sem hagy
-
intercooler
őstag
válasz
marec1122 #14524 üzenetére
Szerintem inkább ledszalaggal old meg. Minden szempontból jobb! olcsóbb (találsz apróban is) fényerő/szín "nagyobb, szebb" szerintem. rögzítés is pofon egyszerű 2 oldalú ragasztó van rajt.fogyasztása meg 5w körül van a 60 ledesnek. (1 méteren 60 led) 3 led-enként darabolható és 1szerre mehet a tápra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Fotók, videók mobillal
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kuponkunyeráló
- Google Pixel topik
- Óra topik
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest