- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Toness
őstag
válasz
Protezis #609 üzenetére
Jó az ábra, sőtmitöbb tökéletes
Úgy gondolom, hogy ebből az állapotból elforgatod úgy 45fokkal a bordát, hogy a procinak az a lenyomós lefogatója(az a hosszú ami a bordák közt van) egyvonalba kerüljön a 2 lukkal ami a kártyán van.
A fémlapos dolgot pedig úgy gondoltam, hogy borda rá gpu-ra, csinálsz egy a procibordalefogatóhoz hasonló fémlapot, csak nem kell hajlítgatni, a lényeg hogy ne hajoljon meg hanem rugózni tudjon (pl legyen acél) , ha ezt a fémlapot beteszed a borda közepébe ahol az eredeti lefogatója volt és a 2 lyuk ki van fúrva jó távolságban és passzol a vga-n lévő lyukakhoz akkor sinen vagy. -
Protezis
őstag
válasz
Protezis #609 üzenetére
Most nézem, hogy a cpu bordának hullámos a teteje. Tehát ha az általam megfogalmazott módon gondolod a borda felhelyezését, akkor szvsz a hullám miatt a fém lapocsak nem fog rendesen felfeküdni a bordára (átlósan kéne lenni a lyukak miatt), ergo nem fogja rendesen hozzászorítani a gpu-hoz.
-
Toness
őstag
válasz
Protezis #606 üzenetére
Én is valami hasonló hűtő után kutatok a 8500LE-hez. Nekem nincsenek furatok a nyákon úgyhogy ragasztanom kell majd
Szerintem ha 45fokban el van forgatva a borda a gpu-n akkor ahol az eredeti felfogató volt annak a helyére berögzítesz egy fémlapot aminek a két végét úgy fúrod ki, hogy a nyákon lévő lyukakkal stimmeljenek távolságra. Utána hosszú csavarokkal felfogatod ezt a fémlapot és kész. A másik oldalára nem árt valami alátétet tenni a csavarfejhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest