Új hozzászólás Aktív témák
-
Toness
őstag
Hogyan tudok egy 3pines ventit 5V-ra kötni?
-
Toness
őstag
Ez jó ötlet hogy lekapcsolsz egyszer mindent és megnézed mi lehet a gond. Pincében nem megy valami? boiler vagy hasonló kütyü üzemel valahol?
Nálunk 3szobás lakás, 2tv, 2számítógép, 1hűtő, 1mosógép, 1mikro, 1 grillsütő, villanyokat elég sűrűn használjuk és 6500Ft a villanyszámla úgy hogy a 2számítógép szinte egész nap be van kapcsolva. -
Toness
őstag
Szerintem nem, lásd prescott
de ha egész nap járatod a gépet és nem használod játékra meg mittudoménmire akkor downclockold és a feszt is vedd lejjebb, akkor biztos nem fog sokat fogyasztani.
szerk: látom csak este megy a gép meg hétvégén. ebben az esetben nem a számítógép lesz a ludas. esetleg több hűtőgép amik esetleg régiek és zabálnak vagy valaki lopja az áramot
[Szerkesztve] -
-
Toness
őstag
Itt a kép, hogy hogyan gondolom:
Bővebben: link
tudom elég gagyi kép szóval nem kell nevetni gyors előkaptam paintet(amúgy se vagyok egy grafikus), de szerintem lehet rajta látni, hogy mire gondolok -
Toness
őstag
válasz
Protezis #609 üzenetére
Jó az ábra, sőtmitöbb tökéletes
Úgy gondolom, hogy ebből az állapotból elforgatod úgy 45fokkal a bordát, hogy a procinak az a lenyomós lefogatója(az a hosszú ami a bordák közt van) egyvonalba kerüljön a 2 lukkal ami a kártyán van.
A fémlapos dolgot pedig úgy gondoltam, hogy borda rá gpu-ra, csinálsz egy a procibordalefogatóhoz hasonló fémlapot, csak nem kell hajlítgatni, a lényeg hogy ne hajoljon meg hanem rugózni tudjon (pl legyen acél) , ha ezt a fémlapot beteszed a borda közepébe ahol az eredeti lefogatója volt és a 2 lyuk ki van fúrva jó távolságban és passzol a vga-n lévő lyukakhoz akkor sinen vagy. -
Toness
őstag
válasz
Protezis #606 üzenetére
Én is valami hasonló hűtő után kutatok a 8500LE-hez. Nekem nincsenek furatok a nyákon úgyhogy ragasztanom kell majd
Szerintem ha 45fokban el van forgatva a borda a gpu-n akkor ahol az eredeti felfogató volt annak a helyére berögzítesz egy fémlapot aminek a két végét úgy fúrod ki, hogy a nyákon lévő lyukakkal stimmeljenek távolságra. Utána hosszú csavarokkal felfogatod ezt a fémlapot és kész. A másik oldalára nem árt valami alátétet tenni a csavarfejhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobilhasználat külföldön
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iqos cigaretta
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest