Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bandi0000 #20055 üzenetére
Szia!
A ciripelés inkább zavaró, mint veszélyes. Az okozza, hogy a kapcsolóüzemű táp hallható frekin csattogtatja a feszültséget, ami egy tekercsen megy át. Ez a tekercs pedig rezonálni tud, így felerősíti a hangot.
Tartani ne tarts tőle. Az hogy mikor mennyire erős pedig a terheléstől függ. Ha nagyobb a terhelés, akkor általában elhallgatnak ezek a motyók.
Szerk.: Illetve talán annyit jelezhet előre, hogy valamelyik nehezebb induktív komponens laza, ezért tudhat rezonálni. Ha szétszedhető a táp, magad (vagy segítséggel) meg lehet nézni ezeket.
-
imibogyo
veterán
válasz
bandi0000 #17136 üzenetére
Hát lemeznek akár plexi is jó. MKI plexinél még a mintát is belevágják neked lézerrel. Egy 5mm-es vastagsággal már szerintem bőven megtartja a radid súlyát. Ami a csavarborítást illeti, én ebben nem is gondolkodtam, csak azért lettek ilyen rudacskák, mert ezt nem kellett megtervezni 3d-ben, szóval azok az én szememben nem rudacskák voltak, hanem normál csavarok. De vannak távtartó műanyagok amiken át tudod dugni a csavarokat és az is jól nézhet ki.
-
imibogyo
veterán
válasz
bandi0000 #17134 üzenetére
Hát nem tudom, hogy azt még úgy könnyen vissza tudod-e rögzíteni? Nem lenne egyszerűbb a felső rostélyos részt egyszerűen kivágni a radiátor méretére és egy a kivágásnál nagyobb lemezt (amire majd alulról felcsavarozod a radiátort) átmenő csavarokkal oda fogatni? Valami ilyesmire gondolok (bocsi csak egy gyorsan összedobott skicc, de szerintem érthető)...
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest