- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bandi0000
üzenetére
Szia!
A ciripelés inkább zavaró, mint veszélyes. Az okozza, hogy a kapcsolóüzemű táp hallható frekin csattogtatja a feszültséget, ami egy tekercsen megy át. Ez a tekercs pedig rezonálni tud, így felerősíti a hangot.
Tartani ne tarts tőle. Az hogy mikor mennyire erős pedig a terheléstől függ. Ha nagyobb a terhelés, akkor általában elhallgatnak ezek a motyók.
Szerk.: Illetve talán annyit jelezhet előre, hogy valamelyik nehezebb induktív komponens laza, ezért tudhat rezonálni. Ha szétszedhető a táp, magad (vagy segítséggel) meg lehet nézni ezeket.
-
imibogyo
veterán
válasz
bandi0000
üzenetére
Hát lemeznek akár plexi is jó. MKI plexinél még a mintát is belevágják neked lézerrel. Egy 5mm-es vastagsággal már szerintem bőven megtartja a radid súlyát. Ami a csavarborítást illeti, én ebben nem is gondolkodtam, csak azért lettek ilyen rudacskák, mert ezt nem kellett megtervezni 3d-ben, szóval azok az én szememben nem rudacskák voltak, hanem normál csavarok. De vannak távtartó műanyagok amiken át tudod dugni a csavarokat és az is jól nézhet ki.

-
imibogyo
veterán
válasz
bandi0000
üzenetére
Hát nem tudom, hogy azt még úgy könnyen vissza tudod-e rögzíteni? Nem lenne egyszerűbb a felső rostélyos részt egyszerűen kivágni a radiátor méretére és egy a kivágásnál nagyobb lemezt (amire majd alulról felcsavarozod a radiátort) átmenő csavarokkal oda fogatni? Valami ilyesmire gondolok (bocsi csak egy gyorsan összedobott skicc, de szerintem érthető)...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple TV+
- Gurulunk, WAZE?!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Okos Otthon / Smart Home
- Android felhasználók OFF topikja
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Robotporszívók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest